Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

FALLA LUIS SUÑER DE ALZIRA. AVANÇ DE TEMPORADA 2007-2008 // FALLES ALZIRA

FALLA LUIS SUÑER DE ALZIRA. AVANÇ DE TEMPORADA 2007-2008   //   FALLES ALZIRA

 Vos avançem els projectes que estem barrallant i que esperem poder tirar avant. Els dies exactes encara no els podem dir perquè algunes fechas no depenen de nosaltres, i altres que ja hem pensat, podrien modificar-se.

JUNY. Viatge a la Warner Bros Park un fin de setmana i alguna visita cultural abans de tornar cap a casa. Intentarem que el fin de setmana acople a la majoria de gent possible. En un principi s´ha pensat per a principi de Juny ¿que vos pareix?.

JULIOL. Enguany no tenim xiringuito, així que organitzarem un soparet al casal;  i si algú s´anima a fer un concert...

AGOST. Prendre el sol.

SEPTEMBREMig any faller.

OCTUBRE.  Nomenament de nostres Falleres Majors (la fecha dependrà de la disponibilitat de la sala). 31 octubre/1 de novembre, Festa de Halloween. Ens esforçarem encara mès per superar l´any passat. Conformen es concreten més coses, anirem informant.

FALLERES MAJORS. El passat divendres dia 20/04/07 queda obert el termini per presentar candidatures a falleres majors, fins el proxim divendres 04/05/2007

EL PRESIDENT. ES..................................FRAN. Després d’ un tems de debat, i per cinc vots de diferencia amb l'altre candidat, Ramon; el president per al 25 aniversari de la falla sera, "Fran".

* Foto: alguns membres de la comissió en les pasades falles.

0 comentarios