Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

L’ALCALDESSA D’ALZIRA, ELENA BASTIDAS, COMO NO TÉ IDEES DEMANA “CONSENSO”

L’ALCALDESSA D’ALZIRA, ELENA BASTIDAS, COMO NO TÉ IDEES DEMANA “CONSENSO”

Article dópinió. Eduard Hervàs

Perquè quan parla de "CONSENSO" em fa la impressió que vol dir "IDEES". Si, que ara que té la majoria absoluta es demostra que li falta projecte polític, objectius polítics, idees per a posar a la pràctica al llarg dels quatre anys que queden.

I com no va a dir que no té idees, crida a l'oposició perquè li les donen, però a això li diu la "legislatura del consenso".

I què farà l'oposició? Li les donarà, com un servei a la ciutat (i al PP)? O li dirà que faça el que puga amb el que té: un equip amb mínima imaginació, on només cal fer el que s'ha fet abans i no s'ha oblidat. Allò que s'oblida ja desapareix per a sempre més.

Un equip de govern, un partit polític ha de tindre un programa electoral clar i a punt de posar-se a la pràctica. Redactat des d'una anàlisi de la realitat i amb objectius clars i avaluables.

La senyora Bastidas, alcaldessa d'Alzira, ni té idees ni té programa ni té objectius. I el seu equip tampoc no es que li n'aporte massa, que ha de preguntar als altres, a allò que diuen oposició (Oposició a què?). 

Eduard Hervàs

3 comentarios

kierovivir -

No conozco a Eduard Hervás, pero siempre que escribe por aqui es para destruir y machacar ¿no hay nada bien para ti? ¿nada?

Eduard Hervàs -

¿penses que s pot ser molt positiu, en conéixer des de dins com funciona el PP en aquest Ajuntament, i haver estat patint-ho com a treballador, amb uns/unes regidors/es al cap dels departaments?

Manolo -

Eduard, tu com sempre... ¡en negatiu!