Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

HUI DILLUNS, PRIMERA CONFERÈNCIA A LA CASA DE LA CULTURA D’ALZIRA: “INUNDACIONS I ORDENACIÓ DEL TERRITORI”

HUI DILLUNS, PRIMERA CONFERÈNCIA A LA CASA DE LA CULTURA D’ALZIRA: “INUNDACIONS I ORDENACIÓ DEL TERRITORI” Dins del programa d’actes del Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2007, inauguració de les Conferències amb la presència dels representants de les entitats organitzadores

A les 19 hores. Casa de la Cultura d’Alzira.

«Inundacions i ordenació del territori» a càrrec d’Antonio Serrano i amb la participació d’un representant de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge.

Presenta: Elena Bastidas, alcaldessa-presidenta de l’Ajuntament d’Alzira.

El Xúquer ha sigut devastador no sols el 1982, sinó també en altres episodis de pluges intenses. Al llarg dels últims 25 anys s’han dissenyat noves infraestructures, un pla contra les avingudes del Xúquer i projectes d’alerta i d’ordenació del territori. Però està garantit que no es repetirà la situació de 1982? El canvi climàtic ens pot conduir a una situació semblant? Com actua l’Administració per fer de la Ribera una zona sostenible i paral·lelament preparada davant posibles desbordaments del riu?

.

ANTONIO SERRANO, catedràtic d’Urbanisme i Ordenació del Territori, és secretari general de Territori i Biodiversitat del Ministeri de Medi Ambient. Coordina l’ús sostenible dels recursos naturals i la gestió del domini públic hidràulic.  

.

En la foto, Antonio Serrano en una entrega de premis a Madrid

0 comentarios