Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

VALÈNCIA CF, UD ALZIRA I LEVANTE UD CAMPIONS DEL TORCAF EN FUTBOL-7, TROFEU QUE HA ORGANITZAT LA ESCOLA DE FUTBOL CIUTAT D’ALZIRA

VALÈNCIA CF, UD ALZIRA I LEVANTE UD CAMPIONS DEL TORCAF EN FUTBOL-7, TROFEU QUE HA ORGANITZAT LA ESCOLA DE FUTBOL CIUTAT D’ALZIRA

El València CF, en Pre-Benjamins; la UD Alzira, en Benjamins i el Levante UD, en la categoría Alevins, foren els campions, dins la serie A, del I Torneig Ciutat d'Alzira de Fútbol -TORCAF- disputat el passat cap de setmana en les instal.lacions de Tulell, davant centenars d'espectadors. En la serie B els campions foren el Polinyà, en Pre-Benjamins; el Castelló de la Ribera, en Benjamins i l' Alberic Promeses, en Alevins. 

Els marcadors de les sis finals en les que es marcaren un total de 42 gols quedaren així: 

VALENCIA CF, 11 -  UD. ALZIRA, 0.

UD ALZIRA, 2 -  LEVANTE UD, 0.

LEVANTE UD, 4 - VALENCIA CF, 3. 

.

POLINYA, 7 -  SOLLANA, 5.

CASTELLÓ DE LA RIBERA, 4 – CARLET, 0.

ALBERIC, 6  - UD CARCAIXENT, 0. 

.

La final estelar del TORCAF fútbol-7 fou la disputada entre el Valencia CF i el Levante en la que tots dos practicaren un futbol d'alt nivell que va divertir els espectadors per la seua bellessa, emoció i competitivitat. La gran igualtat entre els dos equips sols es va resoldre a dos minuts del final quan un davanter llevantinista marcà de xilena el gol de la victòria. Un dels alicients d'este encontre fou veure defensar la porteria valencianista durant la segona part a Cristina Ahulló, guardameta aleví que ha fitxat recentment el València procedent de l'escola del Ciutat d'Alzira FB i que cuallà una extraordinària actuació. 

El regidor d'Esports de l'ajuntament d'Alzira, Eliseu Candela; el president del club Ciutat d'Alzira, organitzador del torneig, Rafael Giménez i el director de l'escola Pepe Casado entregaren els respectius trofeus als campions i subcampions.

Representants del València, del Levante i d'altres escoles de la comarca felicitaren als dirigents del Ciutat d'Alzira per la seua excel.lent orgnització. També ho va fer el regidor d'Esports, qui es va comprometre a incrementar el recolzament al Torcaf perque es consolide en les pròximes edicions. Candela també s'ha compromés a millorar les instal.lacions de Tulell perque resulten mes cómodes als jugadors i espectadors, així com l'enllumenat del terreny de joc que va patir algunes deficiències durante el desenvolupament del trofeu.

Cal recordar que en la primera part del Torcaf, disputat el cap de setmana anterior, es proclamaren campions, el Levante i el Ciutat d'Alzira en cadets i infantils de la seria A, mentre en la serie B guanyaren el UD Alginet en cadets i el CD L'Alcúdia en infantils.

En esta primera edició del TORCAF participaren prop de 800 jugadors procedents de 52 equips i 20 escoles de futbol. L' ajuntament d'Alzira ha estat el patrocinador del torneig, mentre que Canal 6 Ribera TV ha col.laborat de forma magnifica gravant les finals i emetent amplis reportatges dels encontres mes interesants.

.

En la foto, UD Alzira Benjamí, campió del TORCAF en la seua categoría.

.

0 comentarios