Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

CONFERÈNCIA A LA CASA DE LA CULTURA D’ALZIRA: “ELS DUBTES DEL CANVI CLIMÀTIC”. A CÀRREC D’ALEJANDRO J. PÉREZ CUEVA

CONFERÈNCIA A LA CASA DE LA CULTURA D’ALZIRA: “ELS DUBTES DEL CANVI CLIMÀTIC”. A CÀRREC D’ALEJANDRO J. PÉREZ CUEVA

Acte programat per a demà dimarts, a la Casa de la Cultura, dins del Programa d’actes dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira   

.

.

Dimarts  6 de novembre de 2007. Casa de la Cultura d’Alzira. A les 19 hores.

«Els dubtes del canvi climàtic: hem de prendre mesures?» a càrrec d’Alejandro J. Pérez Cueva.Presenta: Leonardo Giménez, tècnic lingüístic del SERVAL (Ajuntament d’Alzira).

La idea que l’home és l’origen de l’augment actual de les temperatures del planeta no deixa de ser una hipòtesi científica encara no demostrada i, en gran manera, indemostrable.

Però tot i l’alt grau d’incertesa, és possible que calga prendre mesures perquè el que hi ha en joc és molt important: un increment tèrmic comporta uns nous escenaris climatològics, hidrològics, biològics, socials, econòmics..., i alguns d’aquests poden tenir conseqüències catastròfiques.

. 

.  

ALEJANDRO J. PÉREZ CUEVA 

És professor titular de geografia física del Departament de Geografia de la UV. S’ha especialitzat en climatologia i en hidrologia superficial. És autor de diversos llibres, entre els quals destaca l’Atlas climático de la Comunidad Valenciana. Ha dirigit diverses tesis doctorals i de llicenciatura; una d’aquestes, sobre les pluges intenses al territori valencià.

0 comentarios