Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

CARLES ARANDA SOL.LICITA UNA REBAIXA DELS SOUS DELS CÀRRECCS PÚBLICS I DE CONFIANZA DE L’AJUNTAMENT D’ALZIRA DAVANT LA CRISIS ECONÒMICA

CARLES ARANDA SOL.LICITA UNA REBAIXA DELS SOUS DELS CÀRRECCS PÚBLICS I DE CONFIANZA DE L’AJUNTAMENT D’ALZIRA DAVANT LA CRISIS ECONÒMICA

El cost d’aquests sous ascendeix a 980.000 €; destaquen alguns càrrecs que tenen un cost excessivament alts com l’Alcaldessa amb uns 86.000 i la regidora Ortega amb dedicació exclusiva amb 59.000 €

 

 Després d’anunciar Elena Bastidas el retall del pressupost municipal, que afecta especialment a les partides d’inversió (camp de Venècia, rehabilitació del Palau de Cassasús, etc.) per la disminució dràstica dels ingressos previstos fonamentalment per la crisis del sector de la construcció, i donat que aquesta situació es preveu que durarà algun temps, des del Bloc s’ha presentat una moció davant el registre d’entrada demanant una reducció, entre un  20 i un 10 %, segons els casos, dels sous dels regidors i del personal de confiança.

 Cal recordar que el cost d’aquests sous ascendeix a 980.000 €; destaquen alguns càrrecs que tenen un cost excessivament alts com l’Alcaldessa amb uns 86.000 i la regidora Ortega amb dedicació exclusiva amb 59.000 €.

 Després d’una època econòmica boiant que podria justificar aquests sous per als regidors, en especial de l’equip de govern, l’actual exigeix una revisió d’aquests conceptes.

 A més a més és una realitat que la parada del sector immobiliari està afectant al treball municipal on les comissions informatives i els plens tenen menys activitat. Sembla lògic que davant aquesta reducció del treball es rebaixen també els sous de tots els regidors, inclosos els de l’oposició, i es done exemple davant els ciutadans alzirenys.

 Mantenir durant tot l’any els elevats sous no sembla lògic, més quan no estan garantits els ingressos previstos al pressupost i per això exigim a l’Alcaldessa que prenga aquesta mesura amb caràcter preferent. 
 

    Carles Aranda Mata

    Regidor del BLOC Nacionalista Valencià

6 comentarios

alzirenya -

Pues que empieze ZP con el ejemplo

carles -

Por lo menos ya que criticas no te escondas en el anonimato. Nuestra Propuesta se basa en reducir los sueldos de TODOS los políticos y personal de confianza del ayuntamiento por la crisis economica que padecemos.hay que dar ejemplo.

Anónimo -

Me parece bien la propuesta del Bloc, y deberian empezar por ellos mismos si verdaderamnete estan convencidos de su propuesta, en caso contrario estarian haciendo el ridiculo. Los alzireños no somos tontos y por eso tienes los votos que tenesis los del Bloc, con tus propuestas no ganas votos, pero sigue asi que vas bien. Carlos, animo y de da ejemplo de verdad, renuncia a tus casi 1000 euros que cobras al mes. Para hacer lo que haces no te parece que estan muy bien pagado.

Aclaridor -

Alzira 10, sempre serà just tot allò que s'haja acordat, i el sous tindran l'aprobació pertinent. El que no és de recibo és que aquestos sous siguen tan elevats.

Alzira10 -

Estic segur que el mateix que demana auqest baixada de sou, si cobrarara aixo, no voldria que liu baixaren, diria que es la seua faena i si li paguen eixa cantitat es lo just.

Mª José G. -

No es mala idea. He quedado sorprendida por los altos sueldos de la alcaldesa y la concejala. Son remuneraciones de altos directivos de empresa. La diferencia, con respecto al mundo empresarial, debería estar en el caracter de servicio público de esta dedicación. Creo que son sueldos muy elevados.