Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

RESPOSTA DE CARLES ARANDA A LA NOTA DE PREMSA SOBRE LA PODA DE PALMERES AL PARC DE LES MURALLES D’ALZIRA

RESPOSTA DE CARLES ARANDA A LA NOTA DE PREMSA SOBRE LA PODA DE PALMERES AL PARC DE LES MURALLES D’ALZIRA

Els comentaris personals només demostren mala educació i no saber encaixar democràticament les crítiques

 

Recentment es van podar les palmeres de l'avinguda Luis Suñer i de la variant de la carretera comarcal a Alzira i l'Ajuntament de València anuncia la poda de 146 palmeres de la Ronda Sud. Actualment, qui és l'ignorant Sr Ortega i Sr Correal? 

No puc sinó retraure la nota de premsa que els regidors del PP han enviat als mitjans de comunicació qualificant-me d'ignorant per demanar la poda de les palmeres que es troben dins del parc de les Muralles d'Alzira perquè tapen quasi per complet la visió d'estes restes del nostre patrimoni històric. 

No sols perquè no és cert que no es puguen podar com ho demostra que la ciutat de València anuncie la poda de "146 palmeres" sinó que el que ha de preocupar-los a ambdós regidors és recuperar i millorar tal espai public de la ciutat d'Alzira: millorar els jardins, la neteja, la protecció de les Muralles i el seu entorn (per exemple la Casa del Rei) , i major vigilància són aspectes a tindre en compte si de veritat es creuen això d'Alzira , Ciutat Turística. 

Els altres comentaris personals només demostren mala educació i no saber encaixar democràticament les crítiques. Una tassa de til·la per a ambdós regidors, per favor. 

Carles Aranda Mata

0 comentarios