Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

FOTO-DENUNCIA DE ALZIRA (44). URBANISME I MOBILITAT RESPECTE A LES OBRES DE L’APARCAMENT DE L’ESTACIÓ

FOTO-DENUNCIA DE ALZIRA (44). URBANISME I MOBILITAT RESPECTE A LES OBRES DE L’APARCAMENT DE L’ESTACIÓ

Al principi i al final és una manca de respete (Part II)

 

Al principi i al final, el que els passa a molts/moltes responsables polítics municipals és que tenen tan poc de respecte a la ciutadania -ciutadanes i ciutadans- que no es pot entendre. Per exemple, als responsables polítics alzirenys els importa quasi res la major part d'alzirenyes i alzirenys. Perquè, com l'amor, el respecte es manifesta amb actes. I si els actes no són o són contraris a les necessitats i dignitat de les ciutadanes i els ciutadans és que no hi ha gens de respecte.

Com a exemples només en posaré tres. Hui, el segon.

RESPECTE A LES OBRES DE L'APARCAMENT DE L'ESTACIÓ

Quan estiguen acabades esperem que l'estació i els seus voltants siguen ben funcionals i les persones que s'acosten cada dia en automòbil ho tinguen fàcil i cómode. Però mentre es fan les obres no s'hauria de tancar el pas al caminet/passeig nou que acaben d'inaugurar i que segueix sent un encant.

No és difícil deixar un pas que permeta l'accés a l'estació des del final del camí, a l'altra banda del pont. El que passa és que els importa entre un pito i un pito i mig que les persones que van a peu puguen accedir-hi correctament.

Les obres, aquestes i qualsevulles altres que es facen, han de respectar els ciutadans. Però d'això, massa vegades no se'n saben els polítics, i has de rodar per on van els cotxes en doble direcció enfedats del caos de l'aparcament, o buscar una escletxa entre les tanques i buscar el caminet del riu.

Eduard Hervàs

 

1 comentario

Riberenc -

Si en estos dies ocorre una desgràcia, així com que un peató es atropellat, la responsabilitat serà de l'ajuntament, per no tindre cap accés segur a l'estació.