Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (50). ELS DÀTILS DE LA PLAÇA DEL REGNE

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (50). ELS DÀTILS DE LA PLAÇA DEL REGNE

El BLOC demana a l’Ajuntament la recollida dels fruits de les palmeres


 

Per ubicar-nos, parlem de les palmeres situades a la vorera d’enfront del Cinema Reyno. Aquestes palmeres estàn carregades del seu fruit, els dàtils. El problema en qüestió és la seua caiguda de l’arbre perquè estàn ja madurs i ho fan tant a la calçada com a la vorera i, sobretot, s’acumulen en la rampa que salva el desnivell de dita vorera que dona al pas de zebra. Si eixos dàtils no se retiren poden suposar un perill de relliscar per als vianants, perill que s’incrementa els dies de pluja donat el material del paviment de la plaça. 

Des del BLOC hem demanat a la Regidoria de Serveis Públics que s’arrepleguen els dàtils que queden en les palmeres esmentades, així com la neteja diària dels fruits que caiguen fins el moment de la poda. Al mateix temps hem sol·licitat que aquesta actuació se realitze cada any quan els dàtils encara estàn verds per tal de previndre que no hi haja danys per als vianants.

Vicent Ginestar Moyano

Secretari Organització del BLOC d’Alzira

 

4 comentarios

pere d'almunia -

lo que no es una inocentada sobre el vell pont de ferro, es les destroces que va fer un camió extranger a la eixida del pont a la entrada a la població. Han pasat mols días i el perillos enderrocament no se repara.

anonimo -

Tranquila adrastea eso fue una inocentada del alfil el día 28 de diciembre.

Adrastea -

Hola, sé que no és el post adequat per a açò, però no sé a qui adreçar-me per a fer una consulta: és cert que van a enderrocar el pont de ferro urgentment? hi ha a internet material sobre aquest tema? sobre qui ho farà, quan, etc? gràcies

Otra, otra y otra -

De nuevo el Bloc sacándole las vergüenzas a la alcaldesa y su equipo de gobierno.

Y el PSOE quejándose por el euro del calendario... menuda oposición! Menos mal que está el Bloc.