Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (53). LA DEIXADESA EN EL MANTENIMENT DE LA ZONA D’ANIMALS DEL PARC DE L’ALQUENÈNCIA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (53). LA DEIXADESA EN EL MANTENIMENT DE LA ZONA D’ANIMALS DEL PARC DE L’ALQUENÈNCIA

Des del BLOC demanem a l’equip de govern que tinga cura d’aquest espai públic netejant-lo i mantenint-lo de forma continuada per tal que estiga el més net possible i que siga una zona segura i digna per a tots, amos i mascotes

 

En el Parc de L’Alquenència hi ha un espai reservat per als animals de companyia per tal que allí puguen fer les seues necessitats, el que popularment es coneix com a “pipican”. Aquestos espais són necessaris per tal de mantindre més neta la ciutat. Dit açò, el que no es pot fer és dotar a la ciutat d’eixe tipus d’espai i abandonar-lo com s’està fent ara.

Per una banda, alguns animals, quan entren a la zona juguen i els dona per fer clots al terra i no són pocs els que hi ha. Com és normal no és pot impedir això però sí que s’ha d’actuar per tal de fer desaparèixer eixos clots i així evitar possibles lesions als amos dels animals i als animals mateixos.

Per l’altra, la quantitat d’excrements que hi ha per tot l’espai és increïble. Alguns diràn que és normal ja que la zona està habilitada per a aquesta funció però allò que no és tan normal és l’amuntegament resultat de la falta de neteja dels mateixos. Les dos coses sumades donen com a resultat la dificultat de caminar per la zona, la pudor i la conseqüent mala imatge.

Per això, des del BLOC demanem a l’equip de govern que tinga cura d’aquest espai públic netejant-lo i mantenint-lo de forma continuada per tal que estiga el més net possible i que siga una zona segura i digna per a tots, amos i mascotes.

Jordi Sánchez

Vice-Secretari d’Organització BLOC Alzira

 

0 comentarios