Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

ACTA DEL LLIURAMENT DEL PREMI MALVA 2009 AL MILLOR POEMA SATÍRIC D’UN LLIBRE DE FALLA

ACTA DEL LLIURAMENT DEL PREMI MALVA 2009 AL MILLOR POEMA SATÍRIC D’UN LLIBRE DE FALLA

Ha resultat guanyador el poema titulat “Una història de l’evolució (Darwin no tenia raó)” de Josep Gonga

 

Reunit el jurat format per: Josep Antoni Fluixà, director de la Fundació Bromera i escriptor; Enric Lluch, escriptor i Jesús Peris i LLorca, doctor en Filologia Hispànica, professor de la Universitat de València i membre de l'ADEF; i actuant com a secretari, José Manuel Rubio Albentosa, coordinador cultural de l'Associació Cultural Falla Plaça de la Malva, el dia 3 de febrer de 2009, a les vint-i-dos hores, al casal de la falla, decideix atorgar els premis següents:

PREMI MALVA 2009 AL MILLOR POEMA SATÍRIC:

Poema titulat: Una història de l’evolució (Darwin no tenia raó). Autor: Josep Gonga. Comissió: Associació Cultural Falla Carrer Major i Passeig de Gandia

A proposta del jurat, s’acorda crear els premis de finalistes, a causa de l’alta participació i de la qualitat dels treballs presentats, els autors i comissions són:

Poema titulat: Reiets vestits de budell. Autor: Antoni Lluís Martínez Furió. Comissió: Associació Cultura Falla La Gallera d’Alzira.

Poema titulat: La balada de Peret i Marieta. Autor: Salvador Bolufer Femenia. Comissió: Falla Avinguda  Burjassot Joaquim Ballester-Reus  de València.

El jurat vol destacar l’alta qualitat dels treballs presentats, entre ells vol destacar els següents:

Poema titulat: L’aigua que ens envolta (escena quarta). Autor: Toni Andrés. Comissió: Associació Cultural Falla Santa Anna de Sagunt.

Poema titulat: Consells per als presidents de falla per afrontar la crisi. Autor: Pedro José Madrid Ferrer. Comissió: Associació Cultural Falla el Divendres de Massanassa.

A més, el jurat vol fer una menció especial a les dones que, per primera vegada, han participat en el Premi Malva de poesia satírica. Esperem que aquestes i moltes altres més, s’animen a participar en pròximes edicions.

Així mateix, agrair a les nombroses falles que han participat de diferents pobles com Gandia, Torrent, Paterna, Massanassa, Benifaió, Tavernes de la Valldigna, Silla, Cullera, Alzira, Port de Sagunt i en especial l’alta participació de les falles de València i Sagunt.

Han participat 85 poemes. I perquè així conste i als efectes oportuns, signe este certificat. El secretari: José Manuel Rubio Albentosa.

 

0 comentarios