Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL BLOC DONA UN SUSPENS ALS DOS ANYS DE LEGISLATURA DE LA SRA. BASTIDAS EN L'AJUNTAMENT D'ALZIRA

EL BLOC DONA UN SUSPENS ALS DOS ANYS DE LEGISLATURA DE LA SRA. BASTIDAS EN L'AJUNTAMENT D'ALZIRA

Cal recordar que l’Ajuntament te un deute amb els bancs d’11 milions d’euros i tot per culpa de una política d’escaparates i dels donatius de les empreses constructores


El Col•lectiu del BLOC d’Alzira celebrà el passat dia 7 d’abril el seu Congrés Local. En ell se ratificà per unanimitat a Josep Marzo com a Secretari Local. Així mateix hi hagué una proposta de resolució que també va ser aprovada per unanimitat i que diu:

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira actual i anterior, ambdós liderats per l’Alcaldessa Elena Bastidas i el Partit Popular, no han estat capaços de gestionar els recursos que se tenien en l’època de bonança econòmica.

Les promeses electorals que se varen fer en el 2003 i ratificades en la campanya del 2007 que donaren lloc a la campanya publicitària “JO SÓC D’ALZIRA” a hores d’ara no s’han materialitzat en res.

Durant uns mesos, se feren coses en la ciutat però s’ha demostrat que eren un mirall perquè només han sigut una “neteja de cara” que no han abordat les necessitats de la ciutat. Estem parlant de la nova ubicació dels casalicis junt a la reforma de la mitjanera de l’Avinguda Sants Patrons o la reforma de la rotonda on ara s’ubica l’escultura de la menina.

En quant a les infraestructures i dotacions més importants i necessàries per a la ciutat d’Alzira i que foren publicitades “a bombo i platillo” a la campanya JO SÓC D’ALZIRA la situació actual és la següent:

Biblioteca pública: Presenta un retard en la seua construcció que fa que no siga fins l’any 2012 quan estiga finalitzada. El primer disseny de Giner & Bono aprovat per l’Ajuntament s’ha descartat desconeixen-se quin serà el definitiu del qual s’encarreguen els tècnics municipals.

Auditori (Palau de Congressos): Ni està ni se li espera a curt termini per allò que anuncià el regidor de festes Rafael Fita que el solar on està prevista la seua ubicació en el sector Tulell s’adequarà per a albergar els “chiringuitos” de les falles i alguns actes de les festes de Sant Bernat.

Tulell: De la rotonda de les fulles a la dels sants patrons està encara tancada al trànsit en la seua major part. Això inclou el bulevar, l’aparcament soterrani i els voltants del Col•legi Tirant lo Blanc, el nou institut i la Universitat Catòlica. Des de la rotonda dels Sants Patrons fins el riu sí que està oberta en gran part però presenta moltes deficiències en la construcció i en el seu manteniment.

Edifici de dependències municipals i l’Escola d’Adults Enric Valor: Una altra instal•lació que s’anuncià “por todo lo alto” i que s’ha quedat “por todo lo bajo” perquè la construcció ha estat paralitzada uns dos anys. Ha de ser amb els diners del Fons Estatal d’Inversió Local quan se finalitze l’obra.

Polígon Industrial - Parc Empresarial el Pla: Es troba en un estat de paràlisi que fa que el seu futur siga tota una incògnita.

El balafiament de recursos per part de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira no tenen un reflex en la millora de la ciutat. Amb la crisi que estem patint en l’actual legislatura, aquesta forma de gestió està perjudicant encara més donat que no se disposen dels diners necessaris ni de patrimoni suficient per poder dotar a Alzira de tot allò que li fa falta. A més a més l’Alcaldessa i el seu equip se mostren incapaços de portar endavant un programa d’activitats que done resposta als nous problemes d’atur i necessitats personals i familiars, sent un exemple la delegació en exclusiva en Cáritas i les Esglésies la Caritat per als necessitats, com si ens trobarem en una altra època. Així, davant la situació de necessitat dels alzirenys/es, hui l’Ajuntament sembla una oficina de col•locació del PP.

També cal recordar que l’Ajuntament te un deute amb els bancs d’11 milions d’euros -quasi 2.000 milions de les antigues pts- i tot per culpa de una política d’escaparates (el exemple més clar és el festival de cine ALZINEMA) i dels donatius de les empreses constructores.

Quan estem a punt d’arribar a la meitat de la segona legislatura de la Sra. Bastidas el col•lectiu del BLOC Nacionalista Valencià d’Alzira li donem una qualificació de SUSPENS!

Ja que el Sr. Camps en la Generalitat té la competència deuria canviar el seu govern i convocar eleccions anticipades. I, si fora possible, la Sra. Bastidas deuria fer el mateix per la paràlisi que pateixen les regidories de l’Ajuntament d’Alzira.

Josep Marzo Camarasa

Secretari Local BLOC Alzira

 Foto: Josep Marzo Camarasa

 

0 comentarios