Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

TERTÚLIA A LA CASA DE LA CULTURA D’ALZIRA AMB ELS ESCRIPTORS FRANCESC GISBERT I LOURDES BOÏGUES

TERTÚLIA A LA CASA DE LA CULTURA D’ALZIRA AMB ELS ESCRIPTORS FRANCESC GISBERT I LOURDES BOÏGUES

Este acte forma part de la programació cultural i educativa de la campanya “Primavera del llibre i la lectura a Alzira”, dins del Pla de Foment de la lectura 2009

 

Dimecres 29 d’abril

18.00 h «Un fum de lletres», comunicació de l’experiència guardonada amb el Premi d’Experiències de Foment de la Lectura Ciutat d’Alzira 2008, a càrrec de M. Vicenta Córcoles, coordinadora del projecte en representació del claustre del CEIP L’Olivera de l’Eliana.

19.00 h Tertúlia amb els escriptors Francesc Gisbert i Lourdes Boïgues, amb la participació de Josep Millo i Enric Salom. Tot seguit es procedirà a la presentació de les obres guardonades amb el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil i Vicent Silvestre de Narrativa Infantil: La llegenda del corsari, de Francesc Gisbert, i La mascota que no existia, de Lourdes Boïgues.

 

Francesc Gisbert és autor de més d’una desena de títols. En narrativa juvenil ha publicat novel·les històriques, obres d’intriga i suspens i novel·la de viatges i aventures. A més, el 2003 va guanyar el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre amb Misteris, S.L.

 

Lourdes Boïgues ha publicat obres per a infants i joves amb les quals ha guanyat premis com el Carmesina o l’Enric Valor de literatura juvenil.

 

Organitza l’Ajuntament d’Alzira a través de les seues regidories de Cultura, Educació, Infància i Politiques d’Igualtat; aixi com per la Biblioteca Pública Municipal, la Fundació Bromera y el Cefire d’Alzira.

Hi col.laboren: Conselleria de Cultura. Direcció General del Llibre i Biblioteques. Claustres de professors i de professores dels centres educatius d’Educació Infantil, Primària i Secundària d’Alzira. Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira. Coordinadora d’AMPA d’Alzira. Edicions Bromera. Club Cinema Alzira. SARC.

 

Foto: Francesc Gisbert i Lourdes Boïgues

0 comentarios