Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

UN CENTENAR D’ESTUDIANTS D’ALZIRA ES DONAREN CITA A L’IES TULELL PER ESCOLTAR L’ESCRIPTOR GALLEC AGUSTÍN FERNÁNDEZ PAZ

UN CENTENAR D’ESTUDIANTS D’ALZIRA ES DONAREN CITA A L’IES TULELL PER ESCOLTAR L’ESCRIPTOR GALLEC AGUSTÍN FERNÁNDEZ PAZ

És l’últim guanyador del Premi Nacional de Literatura Juvenil amb el llibre «Només ens queda l’amor»  que recentment ha publicat  en l’editorial alzirenya Bromera

 

L’escriptor gallec Agustín Fernández Paz va reviure dimarts el seu paper de professor amb una classe amb els alumnes d’ensenyament secundari obligatori d’Alzira. Un centenar d’estudiants alzirenys, convocats per la Regidoria d’Educació d’Alzira, es donaren cita a l’IES Tulell per escoltar l’autor, últim guanyador del Premi Nacional de Literatura Juvenil amb el llibre «Només ens queda l’amor»  que recentment ha publicat  en l’editorial alzirenya Bromera. Posteriorment va inaugurar les Jornades sobre la promoció i el plaer de la lectura a Alzira amb una conferencia anomenada «Leer y escribir para transformar el mundo».

Aquestes jornades conclouen hui dijous amb la presentació de les activitats de foment de la lectura que realitza la microempresa navarresa, FIRA. El treball de l’entitat serà presentat pel seu director, Luis Arizaleta, qui a més conversarà sobre els criteris de qualitat que cal seguir alhora d’escollir els millors llibres per a menuts i joves. Aquestes jornades finalitzaran amb la presentació de l’obra guanyadora del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2008, «El col·leccionista de fades».  L’acte comptarà amb la participació del seu autor, l’alzireny Josep Ballester, l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas i el director de publicacions d’Edicions Bromera, Joan Carles Girbés.

Beatriu Tortosa

Fundació Bromera per al Foment de la Lectura

 Més informació relacionada amb esta notícia en l’enllaç següent:

http://www.fundaciobromera.org

 

Més informació relacionada amb Agustín Fernández Paz en l’enllace següent:

http://www.filix.org/ranholas/agustin.html 

0 comentarios