Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

BROMERA APOSTA PELS AUTORS EN VALENCIÀ EN LA FIRA DEL LLIBRE 2007 // ALZIRA - CULTURA

BROMERA APOSTA PELS AUTORS EN VALENCIÀ EN LA FIRA DEL LLIBRE 2007   //   ALZIRA - CULTURA

Més de vint escriptors signaran novetats

Per a la Fira del Llibre 2007, Bromera ha preparat un programa atractiu, amb les signatures de més de vint autors, animacions lectores i presentacions de novetats. Aquest primer cap de setmana les activitats conviden els més menuts a descobrir les noves col·leccions infantils: «Babalà» i «El Micalet de Por». Així, diumenge de matí, tots els seguidors del personatge més popular de la TVV podran participar en la festa Babalà i aconseguir que el mateix Babalà els signe un exemplar dels quatre títols que formen la col·lecció. D’una altra banda, el matí de l’1 de maig, el recinte de la Fira s’omplirà de sorpreses terrorífiques amb una animació de carrer sobre «El Micalet de Por».

A més, els lectors podran gaudir del contacte directe amb nombrosos autors que signaran les novetats principals publicades per Edicions Bromera a les diferents casetes. Així, trobarem Ferran Torrent que signarà Judici final, l’obra que tanca el gran fris de València que ja feia en Societat limitada i Espècies protegides; Esperança Camps amb Eclipsi –Premi Bancaixa de Narrativa VAE–, una novel·la intensa que ens endinsa en el procés d’autodestrucció d’una crítica literària; Víctor Labrado, que recupera en Llegendes valencianes els éssers més fantàstics de la nostra cultura popular, o Josep Franco, que amb Vent d’Almansa –Premi de Novel·la Històrica Juvenil «Far de Cullera»– ens trasllada al 1707 per a viure, a través d’una trama apassionant, la batalla d’Almansa ara que acabem de commemorar els 300 anys d’aquest esdeveniment decisiu per a la nostra història. També signaran, pel que fa a literatura infantil, Llorenç Giménez, Carles Cano, Vicente Muñoz Puelles i Vicent Enric Belda, mentre que en literatura per a adults ho faran Albert Hernàndez Xulvi, Josep Lozano, Urbà Lozano i Bernat Montagud.

D’una altra banda, en aquesta 38a edició de la Fira del Llibre de València, tan a prop de les eleccions autonòmiques i locals, la política tindrà un gran protagonisme. És per això que el líder del PSPV-PSOE, i el secretari general del BLOC també signaran els seus llibres, concretament Converses amb Ignasi Pla (publicat per Algar en castellà) i Enric Morera. Política per a un País. Concretament, Ignasi Pla signarà el diumenge 29 d’abril a la vesprada, mentre que Enric Morera ho farà la vesprada del dimarts, 1 de maig. Aquest mateix dia de vesprada, el periodista Ximo Ferrandis signarà L’esquerra al sofà, un altre llibre clau amb vista a la cita electoral del 27 de maig.

Per al segon cap de setmana, a més de la presentació conjunta dels nous títols dels contacontes Llorenç Giménez i Carles Cano, signaran molts altres autors ben coneguts, com Andreu Martín, Carme Miquel, Laura Gallego o Pasqual Alapont, a més d’alguns que ja hauran estat el primer cap de setmana, com Ferran Torrent, Esperança Camps o Víctor Labrado.

A més, durant tot la Fira del Llibre 2007 també hi haurà altres novetats tan importants com Istanbul, ciutat i records, del Premi Nobel Orhan Pamuk, o Les cendres d’Angela, el gran èxit de Frank McCourt, recuperat ara per Bromera. La informació detallada sobre les activitats i els horaris es pot consultar en www.bromera.com.

0 comentarios