Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

CONFERÈNCIA A LA CASA DE LA CULTURA D’ALZIRA A CÀRREC D’ D’AGUSTÍN FERNÁNDEZ PAZ: “LEER Y ESCRIBIR PARA TRANSFORMAR EL MUNDO”

CONFERÈNCIA A LA CASA DE LA CULTURA D’ALZIRA A CÀRREC D’ D’AGUSTÍN FERNÁNDEZ PAZ: “LEER Y ESCRIBIR PARA TRANSFORMAR EL MUNDO”

Este acte forma part de la programació cultural i educativa de la campanya “Primavera del llibre i la lectura a Alzira”, dins del Pla de Foment de la lectura 2009

 

Dimarts 28 d’abril

18.00 h Inauguració de les jornades.

18.10 h Presentació del projecte «Creuallibres».

18.30 h «Leer y escribir para transformar el mundo», conferència a càrrec d’Agustín Fernández Paz. Presenta: Josep A. Fluixà, director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

 

Agustín Fernández Paz ha guanyat el Premio Nacional de Literatura Juvenil 2008. Amb més de trenta obres publicades, és l’escriptor amb més èxit de la literatura infantil i juvenil a Galícia i un dels més importants de l’Estat espanyol. A més, aquest catedràtic de filosofia és membre fundador dels col·lectius de renovació pedagògica Avantar i Nova Escola Galega. Per la seua obra ha rebut guardons tan prestigiosos com el Premio Merlín per As flores radiactivas, el Premio Lazarillo per Contos por palabras, el Premi Protagonista Jove per Aire negre o el Premi CCEI per O centro do labirinto.

 

Organitza l’Ajuntament d’Alzira a través de les seues regidories de Cultura, Educació, Infància i Politiques d’Igualtat; aixi com per la Biblioteca Pública Municipal, la Fundació Bromera y el Cefire d’Alzira.

Hi col.laboren: Conselleria de Cultura. Direcció General del Llibre i Biblioteques. Claustres de professors i de professores dels centres educatius d’Educació Infantil, Primària i Secundària d’Alzira. Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira. Coordinadora d’AMPA d’Alzira. Edicions Bromera. Club Cinema Alzira. SARC.

 

Foto: Agustín Fernández Paz

0 comentarios