Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

DESTACATS AUTORS TANQUEN LA PARTICIPACIÓ DE BROMERA EN LA FIRA DEL LLIBRE 2007 // ALZIRA – CULTURA

DESTACATS AUTORS TANQUEN LA PARTICIPACIÓ DE BROMERA EN LA FIRA DEL LLIBRE 2007     //     ALZIRA – CULTURA

Bromera conclou la seua participació en la Fira del Llibre 2007 amb les signatures dels autors més destacats del panorama literari valencià.

Així, en narrativa per a adults, Ferran Torrent i Esperança Camps es troben de nou amb els lectors aquests darrers dos dies per signar les seues obres, Judici Final i Eclipsi, que són, fins ara, les dues novel·les en valencià més venudes en aquesta darrera edició de la Fira del Llibre. Amb Judici Final, Ferrant Torrent, amb el seu estil àgil i contundent, tanca la trilogia sobre la societat valenciana que va iniciar amb Societat limitada. Eclipsi –Premi Bancaixa de Narrativa VAE– suposa la consolidació d’Esperança Camps com una de les autores de més èxit dels darrers anys. Aquesta obra ens acosta al procés d’autodestrucció que pateix una crítica literària amb qui el lector arribarà a identificar-se.

El públic més jove podrà també acostar-se als autors més destacats de la literatura juvenil. Una de les novetats importants de Bromera per a aquestes darreres jornades de la 38a edició de la Fira del Llibre serà la presència de Laura Gallego, una de les autores de més èxit en l’actualitat, que signarà Mandràgora, una novel·la d’amor, misteri, màgia negra i conspiracions que enganxarà els més joves. D’una altra banda, també tindran l’oportunitat de conéixer Andreu Martín, un dels escriptors més destacats de novel·la policíaca, coautor de la popular sèrie del jove detectiu Flanagan, que visitarà els jardins de Vivers per signar La nit que Wendy va aprendre a volar –Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil. Es tracta d’una obra trepidant en la qual la protagonista coneixerà la mort de ben a prop.

Un dels autors preferits pels lectors més joves, Pasqual Alapont, signarà Fi de culs a Mallorca, una novel·la divertidíssima protagonitzada per un grup d’adolescents que aprofitaran qualsevol excusa per a armar-la ben grossa. Per la seua part, Carme Miquel signarà la seua darrera novel·la, L’amenaça de les grues, amb què l’autora retorna a la narrativa juvenil, recuperant els personatges de l’emblemàtica Uns papers en una capsa, amb un nou misteri relacionat amb la construcció indiscriminada i els negocis tèrbols que hi ha al darrere.

Els més menuts també tindran el seu espai, especialment dissabte al matí. Carles Cano i Llorenç Giménez, dos dels contacontes més reconeguts, presentaran conjuntament els seus darrers llibres. Poemes sense diminutius ens descobreix una faceta nova de Carles Cano: la poètica. En aquest volum, els més menuts trobaran poemes dedicats als astres, l’escola o l’abecedari. Llorenç Giménez presentarà El secret de les cinc llegendes, una història divertida i plena de misteri que conserva tota l’emoció i la màgia de les narracions orals.

La cultura popular i les narracions orals també estaran presents amb Llegendes valencianes, de Víctor Labrado, que signarà dissabte, de nou, aquesta obra que recupera els éssers més fantàstics de la nostra tradició.

La informació detallada sobre les activitats i els horaris es pot consultar en www.bromera.com

* Foto: Ferran Torrent

 

0 comentarios