Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL BLOC D’ALZIRA DENUNCIA EL DETERIORAMENT DEL MONUMENT MODERN DE SANT BERNAT I LES GERMANETES

EL BLOC D’ALZIRA DENUNCIA EL DETERIORAMENT DEL MONUMENT MODERN DE SANT BERNAT I LES GERMANETES

En la rotonda central de la ronda de Tulell tenim un monument modern de Sant Bernat, Maria i Gràcia, aquest contrasta amb el clàssic, no sols amb el disseny, si més no en que el que hi ha a l'avinguda del Sants Patrons ha suportat durant segles riuades i canvis d'ubicació i aquest modern ja comença a caure a trossos. No sabem si el verdader motiu d’aquest deteriorament és  la mala qualitat dels materials de construcció amb què s’està realitzant la urbanització de Tulell i açò és una mostra més o per que no s’ha comptat al construir-lo en les contínues vibracions que patiria com a conseqüència del trànsit de vehicles pesats, agreujat cada vegada que passa un camió carregat pels passos de vianants elevats i que fa que augmenten considerablement les vibracions.

Els desperfectes al monument recolza les queixes dels veïns que pateixen de prop en les seues vivendes els passos elevats o les bandes sonores reductores de velocitat, pel soroll que fan els vehicles al frenar i accelerar i per les vibracions que noten en les vivendes cada vegada que les rodes d'un camió carregat cauen a terra després de sobrepassar-los, donant-se casos on les vibracions han fet aparèixer escletxes en les parets de les cases.

Per citar un de tants llocs, al carrer doctor Ferran, uns ciutadans afectats han presentat escrits sol·licitant que es retiren les bandes sonores, però en data de hui segueixen sense retirar-les i sense rebre cap contestació de l’Ajuntament.

Des del Bloc recordem que també ho varem fer respecte al I.N.B. J.M. Parra, on la presència de la rotonda i d’aquests passos augmentava la contaminació acústica i les vibracions en les aules, que hui encara cada vegada que passa un camió carregat les aules seguixen tremolant.

Això si, pareix que per a solucionar els problemes dels ciutadans els senyors del PP no tenen pressa, però si que van córrer quan ho van exigir els organitzadors de la volta ciclista. Es dona la coincidència que en un mateix carrer, per on passa la volta els passos estan suavitzats en un sentit i en el sentit contrari pareixen tallats a pic.Mitjans per a solucionar l’excés de velocitat sense molestar als veïns hi han, sols falta tindre voluntat política.  

Vicent Ginestar Moyano

Sec. Organització del BLOC d’Alzira

0 comentarios