Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA
Chollo del día - Gorra Adidas 9,99 € 15 € -33%

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (11) __ EL BLOC D’ ALZIRA DENÚNCIA LA CAÒTICA CIRCULACIÓ DEL CARRER SUECA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (11) __ EL BLOC D’ ALZIRA DENÚNCIA LA CAÒTICA CIRCULACIÓ DEL CARRER SUECA

Des del Bloc volem denunciar una vegada més la deixadesa de l'administració municipal on cada departament i el seu corresponent regidor responsable fa el que vol i l'alcaldessa brilla per la seua absència.

Per un costat tenim les eternes obres de Tulell, on provisionalment fan una ocupació de via publica suposadament per a fer alguna cosa immediata i aquesta ocupació dura indefinidament sense que des de l'Ajuntament els diguen res. D'altra banda des de Serveis Públics es fa una contracta de neteja i l'empresa concessionària procedeix al canvi de contenidors de fem, i seguint criteris per a nosaltres desconeguts, col·loquen arbitràriament aquests contenidors uns damunt de la vorera i altres enmig de la calçada dificultant el pas dels vehicles. Al carrer Sueca, aquestes dues circumstàncies, l'ocupació de via pública per unes tanques i la col·locació d'un contenidor a tot seguit, posant en perill durant aquests dies la circulació dels vehicles que passen per aquest carrer. Açò obliga als conductors que entraven a Alzira a envair el carril contrari, perill innecessari i que s'haguera pogut evitar retirant cap a arrere unes  tanques que en estos moments no tenen cap utilitat i col·locant el contenidor prop de la vorera i no enmig de la calçada com esta actualment. En tot cas de no poder fer açò, almenys senyalitzar correctament la zona per a evitar situacions equivoques.

Des del Bloc demanem que es prenguen les mesures per a ubicar aquest contenidor en un altre lloc, que es retiren les tanques als llindes on s'està construint i que es lleven els dos pilars verds que queden enmig de la calçada perquè actualment son més un obstacle doncs han deixat de complir amb la finalitat inicial.

Vicent Ginestar Moyano

Sec. Organització del BLOC d’Alzira

1 comentario

Félix Mezcua -

La verdad es que yo paso por esta calle a menudo para salir de Alzira hacia Algemesí y Cullera y es realmente lamentable el desorden que ha producido el contenedor y las vallas. Es evidente que quién toma esas decisiones no vive en Alzira o lo que es peor, le importa poco lo que pueda molestar. A ver si lo solucionan rápido.