Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (20) __ INAUGUREN A ALZIRA UNA VIA PER A VIANANTS PLENA D’OBSTACLES I NO ACCESIBLE PER A TOT EL MON

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (20) __ INAUGUREN A ALZIRA UNA VIA PER A VIANANTS PLENA D’OBSTACLES I NO ACCESIBLE PER A TOT EL MON

 Les presses electorals del Partit Popular

En plena campanya electoral de les Eleccions Generals de març, les alcaldesses d'Alzira i Carcaixent inauguraren les obres de la vorera d’un lateral de l'antiga carretera que uneix les dos poblacions.

El pitjor de fer les coses de pressa és que es fan malament, i porten a inaugurar-ho amb senyals de tràfic, pals de llum i de telèfon enmig de la vorera, o el que són la base de fanals que queden per instal·lar.  A més hui encara es poden observar els forats i tubs previstos per als serveis que estan a l'espera de que s'acabe  el projecte.

El més cridaner per a Ginestar és “que el resultat final és una vorera amb trams molt amples i altres pels que no pot passar una cadira de rodes o un carret de bebè, i per si això no fora poc aquestes senyals, pals i futurs fanals inclús s’han col·locat en els llocs més estrets”.

Més serietat senyores alcaldesses del PP, amb les presses electorals inauguraren una via per a vianants plena d'obstacles i no accessible per a tot el món. Ara haurem d'esperar que troben una solució i que tornen a inaugurar-la via en condicions.

De pas, el nacionalista recorda que “la zona de l'avinguda de la Ribera segueix sense estar il·luminada en la seua totalitat amb molts fanals apagats, facen un esforç i milloren la seguretat dels que eixen a fer esport i passejar, recorden que qui mou les cames mou el cor”.  

Vicent Ginestar Moyano

Sec. Organització del BLOC d’Alzira

2 comentarios

Fran -

Ya han pasado las elecciones. Ahora, como siempre, ¡a esperar!

urani -

D'acord amb el asunt de les voreres, però és mes greu la falta d'iluminació des de fà molt de temps. Quan podrem gaudir definitivament com deu ser d'aquesta via tan transitada?