Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (22) __ EL BLOC DENÚNCIA EL DESPROPOSIT DE TULELL

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (22) __ EL BLOC DENÚNCIA EL DESPROPOSIT DE TULELL

El BLOC vol denunciar una vegada més la situació de les obres de la urbanització de Tulell, i en concret la zona al voltant de la rotonda de Les Fulles.

Fa més de dos anys que estem demanant més seguretat per als vianants en aquesta zona, durant aquest temps i amb totes les obres al voltant de la rotonda l’únic pas de vianants era el d’enfront de l’antic llavador municipal. Que ara, gràcies a la nostra insistència, compta amb més senyalització, encara que continua sent insuficient.

Vicent Ginestar: “No és comprensible  que donada la tardança en l'entrega de l'obra, no es retiren cap a arrere les tanques de la vorera que impedeixen el pas de vianants, en especial les que queden al costat dret en sentit a la rotonda de Pare Pompili, utilitzada per a anar a l’escola, al camp de futbol, o al centre d'Alzira”. Hui aquesta zona segueix presentant problemes per als vianants ja que no hi ha solució de continuïtat de les voreres d'una part de la rotonda a l'altra, en sentit a la nova avinguda, i les persones han d'anar per la carretera a pesar de que per a donar una solució només s’haurien de retirar unes tanques.

Una mostra més del despropòsit d’aquesta és un pas de vianants que en lloc d’acabar en una vorera acaba davant d'una zona enjardinada. “Ja no sabem que pensar d’una zona nova i suposadament ben planificada. Aquesta obra sembla que és feina de matalafer, fer i desfer.” afegia Ginestar.

   

      Vicent Ginestar Moyano

      Sec. Organització del BLOC d’Alzira

1 comentario

Berna -

En Tulell, de momento, y de todos es sabido (menos por vosotros al parecer), hay muchas cosas provisionales por el movimiento de obras continuado. Así que, pensad un poco antes de denunciar y no hagais tanta demagogia. En política se debe colaborar más y no "machacar" por "machacar". Yo soy un ciudadano normal, ni pertenezco a ningún partid, ni nada; lo digo por si pueda parecer mi opinión partidista.