Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (25) __ DEFICIÈNCIES ABANS D’OBRIR AL PÚBLIC L’ACCÉS DE VIANANTS PER ANAR A L’ESTACIÓ D’ ALZIRA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (25) __ DEFICIÈNCIES ABANS D’OBRIR AL PÚBLIC L’ACCÉS DE VIANANTS PER ANAR A L’ESTACIÓ D’ ALZIRA

El Bloc denuncia la utilització de materials al pont de la variant, que abans d’obrir al públic ja presenten deficiències.

A falta que s'acabe, per fi, tenim un accés de vianants per a anar a l'estació de trens d'Alzira sense tindre que arriscar la vida per la carretera de la variant.

Aquest accés era una demanda generalitzada dels que van a peu a l'estació i no utilitzen vehicle. Per això des del Bloc ens alegrem que per fi s'haja realitzat, sent que la idea original de fer aquest accés per darrere del pont, era una vella proposta nostra.

Una vegada més hem de denunciar la falta de rigor de l'Ajuntament en la vigilància i seguiment de les obres que es realitzen a Alzira, ja que part dels materials utilitzats i la qualitat dels acabats disten molt de ser els més indicats tant per a l'estètica com per a la seguretat de les persones. Les fustes de la barana que rodeja el perímetre de l'accés de vianants presenten clavills i no està tractada adequadament la fusta, pareix mentida que siguen part d'una obra nova pagada per la Conselleria d’Obres Públiques amb un pressupost al voltant 950.000 €.

Però, el més cridaner és que la sujecció d'aquests pals de fusta al sòl s’haja fet tan malament que part d'ells ja estan solts, i si tenim en compte que en part del recorregut esta barana fa de "quitamiedos" ja que a l'altre costat és una paret vertical que arriba fins al riu; no es compren que els pals no tinguen sujecció major per a millorar la seguretat dels vianants. De moment i si es deixen amb la sujecció actual, en un parell de mesos estaran arrancats i baix del riu, amb el perill afegit que açò pot suposar.

I ja de pas en esta zona nosaltres milloraríem el tancament perquè els xiquets puguen passejar més segurs ja que ara les obertures de la barana són molt grans.” 

 

      Vicent Ginestar Moyano

      Sec. Organització del BLOC d’Alzira

3 comentarios

Chal -

Vaya abandono y falta de cuidado. Como dicen los anteriores comentarios, esto lo pagamos todos.

C.G. -

La idea de poner madera en estas barandillas no es la más acertada, ya que en poco tiempo van a estar muy deterioradas con lo que habrá que cambiarlas, suponiendo otro gasto más para las arcas de todos. Pero no pasa nada, con el dinero de los ciudadanos todo es fácil y solucionable.

Vicente -

¡Vaya chapuza! Por allá donde vas en Alzira, en cuestión de obras, está todo escatimado (daros un paseo por Tulell), con lo que en poco tiempo se deberá volver a renovar. ¿Acaso interesa a alguien que sea así? No jugueis con nuestro dinero que igual nos cansamos.