Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL BLOC D’ALZIRA SOL.LICITA UNA SOLUCIÓ AL REPTEN DE LA POLICIA LOCAL EN EL BARRI DE L’ALQUERIETA

No es veu la utilitat de pagar cada mes 240 €  per la caseta

 

Molt pròxim al parc públic del barri de l’Alquerieta està ubicat una caseta pintada de blanc i amb el logotip de l'Ajuntament d'Alzira i el nom de la Policia Local, però certament roman sempre tancat i no se sap molt bé per a què serveix.

Aquesta situació seria d’interès per si mateixa però quan damunt t'assabentes que l'Ajuntament paga cada mes una renda per esta caseta la utilitat de la qual és ben escassa comences a preocupar-te.

Finalment, quan sol·licites en la Comissió Informativa que es rescindisca el contracte de lloguer perquè no veus la utilitat de pagar cada mes 240 €  per la caseta i consideres millor destinar eixos diners a altres necessitats del barri, et contesten que serveix de magatzem de la policia local i per això ha de mantindre's com està.

Crec que és moment de posar fi a esta situació per part de l'Ajuntament, comprant la caseta o construint una nova i millor. Però no té sentit continuar pagant una quantitat de lloguer cada mes per un xicotet edifici la utilitat del qual ningú la coneix ni l’entén. 

 

      Carles Aranda Mata

      Regidor del BLOC Nacionalista Valencià

2 comentarios

Anónimo -

Tanto el que escribe como Siv (comentario) deberiais saber un poquito más del tema.

Siv -

Molt greu, no per els 240 euros, sino per el descontrol que al pareixer hi han de molts gastos. Si sapiguerem la veritat de tots els gastos ens posariem les mans al cap