Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

LA FUNDACIÓ BROMERA PRESENTA A ALZIRA LA TERCERA CAMPANYA “LLEGIR EN VALENCIÀ”

LA FUNDACIÓ BROMERA PRESENTA A ALZIRA LA TERCERA CAMPANYA “LLEGIR EN VALENCIÀ”

Amb el lema «Per a conéixer-nos», divulga els trets identitaris de la societat valenciana

 

La campanya «Llegir en valencià, per a conéixer-nos» es presenta dijous, 12 de juny, a la Casa de la Cultura d’Alzira en un acte al qual assistiran representants de totes les entitats adherides. La Fundació Bromera confirma així el seu compromís amb el foment de la lectura amb l’edició d’aquesta tercera campanya, que s’inicia el dissabte, 14 de juny, amb el repartiment gratuït del primer llibre i de la primera fitxa als lectors dels diaris Levante-EMV i El Mundo. 

Enguany el fil conductor de la campanya és el descobriment de les característiques històriques, culturals i socials que configuren el poble valencià. La col·lecció de tretze llibres creada expressament per a la campanya tracta temes com les festes, la música, la cuina, els jocs, l’art, la literatura i la llengua, entre altres, en clau valenciana. La Fundació Bromera ha posat en marxa l’espai web www.llegirenvalencia.org on es pot consultar tota la informació de la campanya.  

Quaranta-dos institucions i col·lectius donen suport a aquesta tercera edició de la campanya, entre els quals, els diaris Levante-EMV i El Mundo, el grup RTVV, Bancaixa, la Direcció General del Llibre de la Generalitat Valenciana, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Escola Valenciana i el Ministeri de Cultura que aposten una any més per aquesta iniciativa. Però, a més, en aquesta edició s’hi han sumat 17 col·lectius i institucions que abasten un gran espectre de la societat valenciana, des de partits polítics, mancomunitats, col·lectius socials i econòmics fins a federacions empresarials, esportives i universitats.  

0 comentarios