Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

CONFERÈNCIA A ALZIRA A CÀRREC DE NAJAT EL HACHMI: “L’ÚLTIM PATRIARCA, HISTORIA D’UNA REBEL.LIӔ

CONFERÈNCIA A ALZIRA A CÀRREC DE NAJAT EL HACHMI: “L’ÚLTIM PATRIARCA, HISTORIA D’UNA REBEL.LIӔ

Correspon al XIV Cicle de Conferències “Vint anys de cultura: un temps de celebracions”, dins del programa d’actes dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2008

 

Dijous 13 de novembre

A la Casa de la Cultura d’Alzira, 19:00 hores, «L’últim patriarca, història d’una rebel·lió» a càrrec de Najat El Hachmi. Presenta: Assumpció Perepérez, directora de la Biblioteca Municipal d’Alzira.

El propòsit d’aquesta conferència és acostar-nos la historia d’una rebel·lió personal contra un ordre establit. Els vint

anys que l’autora Najat El Hachmi viu a Catalunya coincideixen amb aquest vinté aniversari dels Premis Literaris

Ciutat d’Alzira, per això no podia faltar una altra mirada sobre l’individu i la seua relació amb l’entorn i amb la Societat de la qual forma part. Amb aquesta conferència, a més, es pretén oferir una mirada lúcida i crítica dels últims vint anys per mitjà dels ulls d’una dóna a mitjan camí entre dues cultures.

 

Najat El Hachmi (Nador, Marroc, 1979)

Llicenciada en filologia àrab per la Universitat de Barcelona, és escriptora. Viu a Vic des dels huit anys i escriu des dels onze o dotze. A més col·labora setmanalment en el diari El Periódico de Catalunya. Ha publicat el llibre de narracions Jo també sóc catalana (Columna, 2004) i L’últim patriarca, obra que ha rebut el Premi Ramon Llull 2008 i que prompte serà publicada en francés, italià i anglés.

 

Cloenda

Paraules de cloenda del cicle de conferències, a càrrec del regidor de Cultura, Carlos Correal.

 

Foto: Najat El Hachmi

 

0 comentarios