Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

CIUTAT D’ALZIRA, CULLERA, AT. CARCAIXENT, LEVANTE, SUECA I TAVERNES, CAMPIONS DEL TORCAF

CIUTAT D’ALZIRA, CULLERA, AT. CARCAIXENT, LEVANTE, SUECA I TAVERNES, CAMPIONS DEL TORCAF

Al voltant de 2.000 espectadors passaren per Tulell durant les tres jornades del torneig en el que participaren més de 400 jugadors procedents de 14 escoles i que disputaren un total de 54 partits

 

Sis equips, de sis escoles diferents, es proclamaren el passat cap de setmana campions de la II edició del TORCAF en les respectives categories de futbol 7, disputat en les instal.lacions municipals de Tulell.

En Pre-Benjamins, els campions de les series A i B foren el Cullera i el Ciutat d'Alzira. Els alzirenys derrotaren en la final l'At. Carcaixent per 3 gols a 2. L'equip de la ciutat turística s'imposà en la tanda penals el Levante en acabar el partit amb empat a 2 gols.

En la categoria de Benjamins es proclamaren campions el Levante i l'At. Carcaixent. Els granotes derrotaren per 7 gols a 0 el Racing d'Algemesí, mentre els carcaixentins guanyaren l'Alginet per 6 gols a 2.

En Alevins trionfaren el Tavernes i el Sueca; mentre els de la Safor aconseguíen el baló d'or en la tanda de penals (l'encontre acabà empatat a 2 gols) contra l'Alcudia –EMFU; els de la Ribera Baixa derrotaren per 6 gols a 3 l'At. Carcaixent, escola que va colocar tres finalistes en les sis finals.

Al voltant de 2.000 espectadors passaren per Tulell durant les tres jornades del torneig en el que participaren més de 400 jugadors procedents de 14 escoles i que disputaren un total de 54 partits.

El regidor d'Esports, Eliseu Candela, va presidir el lliurament de trofeus, acompanyat pel president del Ciutat d'Alzira, Pepe Grande, i pel director de l'escola, Pepe Casado.

Els caps de les respectives delegacions de les escoles i clubs participants felicitaren els organitzadors i tots expresaren el seu desig de tornar en la pròxima edició.

Xavier Espanya

  

Foto: equip Pre-Benjami del Ciutat d’Alzira, un dels sis campions, amb el trofeu aconseguit.

 

0 comentarios