Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

Deportes - Fútbol - Ciutat d' Alzira Escuela Fútbol Base

EL CIUTAT D’ALZIRA MANTÉ LA QUOTA PER A LA PRÒXIMA TEMPORADA

EL CIUTAT D’ALZIRA MANTÉ LA QUOTA PER A LA PRÒXIMA TEMPORADA

Donara classes i balons gratuïts per impulsar el futbol entre els menuts

.

Davant la situació generalitzada de crisi, la directiva del Ciutat d’Alzira FB ha decidit mantindre, per a la próxima, la mateixa quota de la pasada temporada, així com donar tota mena de facilitats per al seu pagament, que està repartit en 8 mensualitats. 

L’escola de futbol base Ciutat d’Alzira ha encetat, este mes, el periode de matriculació per als jugadors en les distintes categories.

A més s’ha obert el periode de reserva de plaça per als futbolistes inscrits actualment en este club, reserva que culminarà el pròxim 15 de juny. A partir deixa data, l’escola podrá disposar de la seua plaça per als nous matriculats, en el cas de no cumplimentar la seua renovació.  

Classes i balons gratuïts

Els menuts que es matriculen abans del 15 de juny en les categories de Querubins, Pre-Benjamins i Benjamins (de 5 a 9 anys d’edat) rebràn una baló de regal.

Esta temporada continuarà, també, l’Escola Gratuïta, una iniciativa de Pepe Casado que ha estat exitosa i que permet els xiquets i xiquetes de 5 anys iniciar-se en l’esport del futbol sense gravar l’economia de les seues families. L’escola de futbol Ciutat d’Alzira ha experimentat un notori increment de jugadors en les tres ultimes temporades fins arrivar a 16 equips federats i 250 futbolistes en la darrera temporada.

Xavier Espanya

Foto: l’equip Pre-benjami "B" al que pertanyen els jugadors més menuts de l’escola Ciutat d’Alzira (6 i 7 anys)

EL CADET A DEL CIUTAT D'ALZIRA ACONSEGUÍ LA PASADA JORNADA LA PERMANÈNCIA EN ESTA CATEGORÍA, EN GOLEJAR PER 7 GOLS A 0 EL CARLET

EL CADET A DEL CIUTAT D'ALZIRA ACONSEGUÍ LA PASADA JORNADA LA PERMANÈNCIA EN ESTA CATEGORÍA, EN GOLEJAR PER 7 GOLS A 0 EL CARLET

Cal resaltar el mèrit d'este equip amb el que militen 6 jugadors de primer any i on el jove tècnic, Marco, s'ha estrenat esta temporada com entrenador

 

El Cadet A del Ciutat d'Alzira, que juga en el grup 4º de la Primera Regional, aconseguí la pasada jornada, de forma matemàtica, la permanència en esta categoría, en golejar per 7 gols a 0 el Carlet en les instal.lacions de Tulell. Això fa que es distàncie 17 punts dels llocs de descens quan falten quatre jornades per finalitzar la lliga.

El Cadet, que entrena Marco, ocupa la dècima posició amb 33 punts, a un punt tan sols del sèptim que es el Silla. Les tres victòries aconseguides en les tres jornades últimes, davant el Levante C, el Don Bosco i el Carlet, han certificat la seua continuitat en la Primera Regional, categoría a la que pujaren la pasada temporada.

Cal resaltar el mèrit d'este equip amb el que militen 6 jugadors de primer any i on el jove tècnic, Marco, s'ha estrenat esta temporada com entrenador.

Així mateix, l'equip Infantil que prepara Salva, manté la categoría en Primera en anar lligat a la sort del Cadet. PerÒ els infantils també es mantindrien, cas de baixar de categoría els tres ultims conjunts del grup, perque ocupen la novena posició amb 29 punts, malgrat estrenar la categoría esta temporada.

Tots dos equips començaren la lliga de forma dubitativa pero poco a poc li agafaren l'aire a la categoría, destacant les seues actuacions en la segona volta. 

Xavier Espanya

 

EL CIUTAT D'ALZIRA PROPONE ACABAR TULELL CON UN NUEVO CAMPO DE CÉSPED ARTIFICIAL Y PISTAS DE TENIS

EL CIUTAT D'ALZIRA PROPONE ACABAR TULELL CON UN NUEVO CAMPO DE CÉSPED ARTIFICIAL Y PISTAS DE TENIS

Su presidente asegura que son infraestructuras rentables por su escaso mantenimiento

 

La directiva del club de fútbol Ciutat d'Alzira FB ha propuesto a la alcaldesa, Elena Bastidas, y al concejal de Deportes, Eliseo Candela, la construcción de un nuevo campo de césped artificial junto a varias pistas de tenis y pádel para culminar la Ciudad Deportiva Jorge Martínez Aspar.

Según el presidente, Rafael Giménez, "con dos campos de hierba sintética se cumplirían las expectativas de crecimiento y las necesidades de esta escuela durante muchos años". De ahí, que proponga la conversión del actual campo de tierra en pistas de tenis y de pádel, "dos deportes sobre los que existe una gran demanda en nuestra población".

Los dirigentes del Ciutat d'Alzira entienden que con la eliminación del campo de tierra "se reducirán las horas que los empleados municipales dedican a su mantenimiento". Sobre todo, porque "para mantener el césped artificial sólo requiere su riego".

El alquiler de los campos de fútbol sintéticos y de las pistas de tenis y de pádel supondrán, asegura Giménez, "una considerable ayuda para que las instalaciones deportivas no sean tan gravosas de mantener para las arcas municipales".

El Ciutat d'Alzira considera que el actual campo de césped sintético "es insuficiente" para acoger los entrenamientos de los 16 equipos y de los cerca de 250 jugadores con que cuenta esta escuela.

El campo de tierra estuvo "prácticamente inservible" durante los últimos trimestres del pasado año a causa de las continuas lluvias. Y, desde enero, los jugadores no tienen más remedio que entrenar con el polvo que se levanta (ante la prohibición de regar durante las horas diurnas), con un suelo con abundantes piedras y habitualmente duro que provocan las quejas continuas de sus usuarios ante el riesgo de lesiones que comporta.        

En su misiva a la alcaldesa, el presidente del Ciutat d'Alzira le hizo saber que "nuestras propuestas no sólo van encaminadas a mejorar las instalaciones futbolísticas, sino que tienen en cuenta la situación económica y la ampliación de la oferta en la Ciudad Deportiva, Jorge Martínez Aspar".

Nuevos vestuarios

Rafael Giménez ha propuesto, por otra parte, a las autoridades municipales que introduzcan una pequeña modificación en los nuevos vestuarios que se construirán en breve. El proyecto contempla 6 áreas de vestuarios con otras 6 zonas de duchas y la modificación, que no afecta al total de la superficie construida, y consiste en reducir a 4 las duchas y ampliar a 8 los vestuarios.

Con ello "se atendería mejor tanto las necesidades actuales como las de futuro", advierte Giménez. 

Xavier Espanya

 

Foto: jugadores benjamines del Ciutat d'Alzira entrenando en un terreno de juego duro, polvoriento y lleno de piedras

 

EXIT DEL PRE-BENJAMI DEL CIUTAT D’ALZIRA EN EL COTIF PROMESES

EXIT DEL PRE-BENJAMI DEL CIUTAT D’ALZIRA EN EL COTIF PROMESES

Ha estat declarat pels organitzadors com l'equip més esportiu de la seua categoria i, a més, el seu davanter, Alex Garés, ha estat elegit el millor jugador pre-benjami del trofeu

 

L'equip Pre-Benjami del Ciutat d'Alzira ha cuallat una excel.lent actuació en la darrera edició del torneig COTIF Promeses disputada a l'Alcúdia.

Així ha estat declarat pels organitzadors com l'equip més esportiu de la seua categoria i, a més, el seu davanter, Alex Garés, ha estat elegit el millor jugador pre-benjami del trofeu.

Els deixebles de Pepe Grande es classificaren primers de grup en la primera fase aconseguint tres victóries en tres encontres; el primer partit guanyaren el Levant UD per 5 gols a 2, el segon derrotaren l'Ontinyent per 4 gols a 2 i el tercer golejaren el Portuaris per 6 gols a 0.

En semifinals van perdre l'ùnic partit davant el València CF per 2 a 1 tot i la magnifica segona part dels alzirenys,en la que els seguidors valencianistes acabaren demanant l'hora.

En l'encontre pel tercer i quart lloc el Ciutat d'Alzira empatà a 1 gol contra el Levante que guanyà finalment en la tanda de penals i on els riberencs acusaren l'esgotament del torneig.

En el lliurament de trofeus arrivà l'agradable sorpresa per als de la capital de la Ribera Alta en aconseguir el trofeu a l'equip més esportista i el reconeiximent al jugador Alex a les seues brillants actuacions.

Els jugadors i els seus familiars i seguidors abandonaren les instal.lacions del camp municipal Els Arcs més que satisfets per l'èxit obtingut.

El director de l'escola Pepe Casado, que va assistir a tots els partits del Pre-Benjami ha declarat que "este èxit respon al bon treball i a l'excel.lent planificació que està fent-se al Ciutat d'Alzira", on els equips de futbol 7 estàn aconseguint "classificacions molt meritòries als respectius grups i categories on juguen". 

Cal recordar que el canal Ribera Televisio oferira esta setmana en diferit, i de forma integra, tres dels partits disputats pel Ciutat d’Alzira en el COTIF.

Xavier Espanya 

 

Foto: el Pre-Benjami del Ciutat d'Alzira va contar amb una fidel i correcta afició que el recolçà en tot moment

EL PRE-BENJAMI DEL CIUTAT D'ALZIRA UNIC EQUIP DE LA COMARCA QUE PARTICIPA EN EL COTIF EN ESTA CATEGORIA

EL PRE-BENJAMI DEL CIUTAT D'ALZIRA UNIC EQUIP DE LA COMARCA QUE PARTICIPA EN EL COTIF EN ESTA CATEGORIA

El conjunt que entrena Pepe Grande forma part del grup B i s’enfrontarà en esta primera fase al Levante, Ontinyent i Portuaris per tal d’aconseguir el passe a les semifinals

.

L’equip pre-benjami de l’escola Ciutat d’Alzira es l’ùnic participant de la comarca en esta categoría en la XVII edició del COTIF-Promeses, torneig que es disputa a l’Alcúdia els pròxims dies 9,10 i 11 d’abril.

La resta d’equips participants son el ValènciaC.F., el Gandía, Crak’s, Mislata, Levante UD, Ontinyent i Portuaris.

El conjunt que entrena Pepe Grande forma part del grup B i s’enfrontarà en esta primera fase al Levante, Ontinyent i Portuaris per tal d’aconseguir el passe a les semifinals.

Les joves promeses alzirenyes debutaràn demà dijous davant el Levante a les 13:30 hores.

Els pre-benjamins del Ciutat d’Alzira estàn fent una magnifica temporada en un grup on s’enfronten a les millors escoles d’esta categoria. Actualment, ocupen la sexta posición, amb 38 punts, i destaquen sobre tot per la seua facilitat golejadora en marcar un total de 100 gols en 21 partits.

Xavier Espanya

EL EQUIPO FEMENINO DEL CIUTAT D’ALZIRA, COSTERA I REAL DE GANDÍA ASPIRANTES AL ASCENSO EN EL GRUPO 3º

EL EQUIPO FEMENINO DEL CIUTAT D’ALZIRA, COSTERA I REAL DE GANDÍA ASPIRANTES AL ASCENSO EN EL GRUPO 3º

Jéssica es la goleadora del grupo en esta temporada con 31 goles

 

Tres equipos han llegado en el grupo 3º de Segunda Regional al final de la primera vuelta con serias aspiraciones de ascenso. Son el CE La Costera que es líder con 29 puntos; el Ciutat d'Alzira, segundo clasificado con 28 puntos y el Real de Gandía, tercero en la tabla con 27 puntos.

En la última jornada de la primera vuelta el Ciutat d'Alzira y el Real de Gandía disputaron un vibrante y emocionante encuentro en las instalaciones de Tulell en Alzira que finalizó con empate a 3 tantos, después de que las chicas de la Safor llegaron a disponer en la segunda parte de una ventaja de dos goles, que fueron neutralizados por la goleadora del grupo, Jéssica, autora de un hat treak y que suma esta temporada un total de 31 goles.

Esta temporada ascienden tres equipos por lo que estos conjuntos se vislumbran como los más serios candidatos a subir a la 1ª categoría Regional. El cuarto clasificado es el Tavernes que se encuentra a 4 puntos del Real de Gandía.

La próxima jornada, primera de la segunda vuelta, cuenta con un interesante encuentro que enfrentará en Alzira a los dos primeros clasificados. Caso de vencer el Ciutat d'Alzira rebasaría al actual líder el CE La Costera.

Xavier Espanya

 

Foto: equipo femenino con la alcaldesa y el concejal de Deportes

EL CIUTAT D'ALZIRA FEMENI AMB CLARES OPCIONS D'ASCENS

EL CIUTAT D'ALZIRA FEMENI AMB CLARES OPCIONS D'ASCENS

La proxima jornada pot abastar el lideratge . Amb la seua ilusió, unida a la gran experiència del seu entrenador Ricardo Fayos, tècnic pioner a la comarca en el futbol femení, a bon segur que aconseguiran la seua meta que no es altra que l'ascens de categoría

 

L' equip Femení del Ciutat d'Alzira FB, que milita en la 2ª categoría regional, conta esta temporada amb serioses opcions d'abastar la 1ª categoría en pujar enguany els tres primers classificats de cada grup.

El conjunt que entrena Ricardo Fayos es segon, a falta d'una jornada per culminar la primera volta, pero el proper dissabte té una magnífica oportunitat d'abastar el  lideratge si guanya un rival directe com es el Real de Gandía.

El grup està en estos moments encapçalat pel CE La Costera, amb 29 punts, seguit del Ciutat d'Alzira amb 27 punts i el Real de Gandía amb 26 punts. Pero l'equip de Canals ha jugat un partit mes i per tant li correspon descansar en la próxima jornada. Per cert els de la Costera visitaràn Tulell el 24 d'este mes en el primer encontre de la segona volta.

Les xiques d'Alzira estàn cuallant una magnifica temporada després d'assimilar una ampla renovació de la plantilla en la temporada passada. En ésta son les màximes anotadores amb un total de 56 gols el que comporta una mitjana de 5 gols per partit.

Els dos pròxims encontres son importants per determinar si a més d'aspirants a l'ascens son també serioses candidates a proclamar-se campiones. 

Amb la seua ilusió, unida a la gran experiència del seu entrenador Ricardo Fayos, tècnic pioner a la comarca en el futbol femení, a bon segur que aconseguiran la seua meta que no es altra que l'ascens de categoría.

L'encontre del pròxim dissabte contra el Real de Gandía es disputarà a Tulell a partir de les 3 i mitja de la vesprada.

Xavier Espanya

CIUTAT D’ALZIRA, CULLERA, AT. CARCAIXENT, LEVANTE, SUECA I TAVERNES, CAMPIONS DEL TORCAF

CIUTAT D’ALZIRA, CULLERA, AT. CARCAIXENT, LEVANTE, SUECA I TAVERNES, CAMPIONS DEL TORCAF

Al voltant de 2.000 espectadors passaren per Tulell durant les tres jornades del torneig en el que participaren més de 400 jugadors procedents de 14 escoles i que disputaren un total de 54 partits

 

Sis equips, de sis escoles diferents, es proclamaren el passat cap de setmana campions de la II edició del TORCAF en les respectives categories de futbol 7, disputat en les instal.lacions municipals de Tulell.

En Pre-Benjamins, els campions de les series A i B foren el Cullera i el Ciutat d'Alzira. Els alzirenys derrotaren en la final l'At. Carcaixent per 3 gols a 2. L'equip de la ciutat turística s'imposà en la tanda penals el Levante en acabar el partit amb empat a 2 gols.

En la categoria de Benjamins es proclamaren campions el Levante i l'At. Carcaixent. Els granotes derrotaren per 7 gols a 0 el Racing d'Algemesí, mentre els carcaixentins guanyaren l'Alginet per 6 gols a 2.

En Alevins trionfaren el Tavernes i el Sueca; mentre els de la Safor aconseguíen el baló d'or en la tanda de penals (l'encontre acabà empatat a 2 gols) contra l'Alcudia –EMFU; els de la Ribera Baixa derrotaren per 6 gols a 3 l'At. Carcaixent, escola que va colocar tres finalistes en les sis finals.

Al voltant de 2.000 espectadors passaren per Tulell durant les tres jornades del torneig en el que participaren més de 400 jugadors procedents de 14 escoles i que disputaren un total de 54 partits.

El regidor d'Esports, Eliseu Candela, va presidir el lliurament de trofeus, acompanyat pel president del Ciutat d'Alzira, Pepe Grande, i pel director de l'escola, Pepe Casado.

Els caps de les respectives delegacions de les escoles i clubs participants felicitaren els organitzadors i tots expresaren el seu desig de tornar en la pròxima edició.

Xavier Espanya

  

Foto: equip Pre-Benjami del Ciutat d’Alzira, un dels sis campions, amb el trofeu aconseguit.