Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL GUARDAMETA D’ALZIRA, CRISTIAN AHULLÓ, JUGA EL CAMPIONAT INTERNACIONAL SUB 12 DE FUTBOL 7 QUE ESTÀ DISPUTANT-SE A MASPALOMAS (GRAN CANARIA)

EL GUARDAMETA D’ALZIRA, CRISTIAN AHULLÓ, JUGA EL CAMPIONAT INTERNACIONAL SUB 12 DE FUTBOL 7 QUE ESTÀ DISPUTANT-SE A MASPALOMAS (GRAN CANARIA)

Va ser fitxat pel València fa dos temporades després que cuallara una excel.lent temporada defensant la portería del equip Aleví del Ciutat d'Alzira

 

El guardameta alzireny, Cristian Ahulló, que juga en l'Infantil del València CF, ha estat decissiu perque el seu equip passe a les semifinals del Campionat Internacional sub 12 de futbol 7 que està disputant-se a la ciutat esportiva de Maspalomas (Gran Canaria).

El partit jugat este matí contra l'Espanyol ha finalitzat amb la victòria valencianista de 2 gols a 1, encontre en el que l'ex-porter del Ciutat d'Alzira ha tingut varies intervencions decissives, sobre tot una en els instants finals que ha evitat l'empat del conjunt català.

Cristian, que alterna la portería amb l'altre porter, Ferràn, va jugar la fase classificatòria contra el Villarreal, partit que acabà amb empat a 0 gols. En esta fase el València empatà a 1 gol contra el Benfica i derrotà el Borussia de Dormund alemany per 4 gols a 0.

En este tradicional torneig que es televisat per Canal Plus i Quatro juguen equips de gran prestigi internacional com el Inter, el Real Madrid, l' At. de Madrid i Sevilla entre d'altres.

Cristian Ahulló va ser fitxat pel València fa dos temporades després que cuallara una excel.lent temporada defensant la portería del equip Aleví del Ciutat d'Alzira. Ara té 12 anys i juga en l'equip Infantil del València CF.

El porter d'Alzira reconeixia hui estar "impresionat" per l'elevat nivell futbolistic del campionat. Cristian comparteix la porteria valencianista amb altre guardameta de la Ribera, es tracta de Ferràn, naixcut a Alberic. Les seues bones actuacions han conduiit el València fins les semifinals del Torneig, en que han caigut davant el Barcelona, favorit del prestigiós torneig.

Cristian Ahulló està molt agraït al Ciutat d'Alzira, club amb el que va començar a jugar al futbol als 10 anys, i amb el que "m'agradava molt jugar tot i que l'equip alevi era prou modest".

Ara ha estat envoltat dels millors jugadors europeus de la seua categoría, i trova que ha estat "una experiència molt positiva". Amb la seua brillant actuació davant l'Espanyol va contribuir a que el València jugara les semifinals, i a estar considerat com un dels millors porters del campionat.

El seu objectiu es un dia jugar amb el primer equip del València tot i que ho considera "molt dificil". Cristian, que acaba de complir els 12 anys, es considera admirador de Buffon, Casillas i Hildebrand. La jove promesa del futbol alzireny tornarà demà a casa amb una moxilla plena d'ilusions i bons records.  

Xavier Espanya

 

1 comentario

Abel -

Ánimo Cristian, eres el espejo en el que todos los niños de Alzira deben mirarse.

Un abrazo campeón!