Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

CONFERÈNCIA A ALZIRA “QUÈ ESCRIUEN I QUÈ LLIGEN ELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES”

CONFERÈNCIA A ALZIRA “QUÈ ESCRIUEN I QUÈ LLIGEN ELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES”

Divendres, 13 de febrer de 2009. Casa de la Cultura d’Alzira. 18:30 hores

 

Dins de les Jornades de Normativa i Ús Social del Valencià i de la XVII Setmana Cultural de la Falla Plaça Malva d’Alzira, es va a celebrar una conferència baix el titol “Què escriuen i què lligen els nostres xiquets i xiquetes” cacau/tertúlia a càrrec de xiquets i xiquetes guanyadors i finalistes en diverses convocatòries de premis literaris infantils a Alzira, com ara el Concurs de Narrativa Infantil i Juvenil de l’Associació Cultural Falla Plaça de la Malva. En l’acte participaran, a més, la Fallera Major Infantil d’Alzira, Esther Marco Rosell, la Fallera Major Infantil de la Malva, Natalia Verdú Garés, i el President Infantil de la Malva, Carlos Giménez Bohigues.

A continuació, presentació de la guia didàctica Jocs i esports valencians, patrocinada per la regidoria d’Educació i acte de lliurament del Premi Malva de Poesia Infantil, amb la presència d’Anabel Juárez, regidora d’Educació d’Alzira.

L’acte està organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, regidoria de Cultura; SERVAL; Associació Cultural Falla Plaça Malva; Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i secretaria de cultura de la UGT-PV

 

0 comentarios