Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL BLOC JOVE PRESENTA LA CAMPANYA SANT BERNAT, ON TU DIGUES!!!

EL BLOC JOVE PRESENTA LA CAMPANYA SANT BERNAT, ON TU DIGUES!!!

Es tracta de trobar una ubicació alternativa a les properes festes de Sant Bernat en cas que s'instal.le, com està previst, la gespa artificial al Camp d'Esports de Venècia

 

Els joves valencianistes del BLOC JOVE d'Alzira volem consultar l'opinió dels nostres veïns i veïnes per a trobar una ubicació alternativa a les properes festes de Sant Bernat en cas que s'instal.le, com està previst, la gespa artificial al Camp d'Esports de Venècia.

La campanya està dirigida tant als joves com als alzirenys en general així com als visitants d'altres localitats properes a la nostra, i l'àmbit d'actuació serà aquell que les noves tecnologies ens permeten hui en dia. Així, aprofitem les xarxes socials que actualment són utilitzades pels nostres ciutadans per a posar-les al servici del poble d'Alzira: facebook, tuenti, fotolog, correu electrònic, etc.

Per a participar, tan sols s’ha de donar l’opinió signant al grup de facebook creat expressament, al tuenti, al fotolog www.fotolog.com/sb09ontudigues  o, directament, enviant-nos un correu a blocjovealzira@hotmail.com.

Els resultats els presentarem a l'Ajuntament d'Alzira de la mà del nostre regidor Carles Aranda per tal que siguen tinguts en compte per a l’aprovació del nou emplaçament.

José Beteta i Martínez

Secretari BLOC JOVE Alzira

 

9 comentarios

vamo a ve -

aun nadia ha dicho donde cree que tendrian que hacerse las fiestas de San Bernardo,yo voto por un recinto ferial cerrrado en Tulell al lado del rio y a continuación del poliesportivo,entre el munimento al Santo moderno y el puente de hierro.

valencià -

Es diu Bloc Nacionaliste Valencià.Anònim que part no entens lo de nacionalista o lo de valencià.Ja esta bé de falsos valencianistes que no saben ni escriure en valencià per que habitualment ho fan en castellà i no estic dient que no sigues valencià(anem a vore que hem crec que vius a València)

Anónimo -

beteta en lo unic que esta compromes es en els paisos catalans, asi som valencians mai catalans.quina part es la que no anteneu els del bloc

d´Alzira i plores -

real(reial) senyera coronada,que poc coneixes a Beteta.De totes les maneres et vull recordar que els únics que van enganyar als valencianistes de cor no va ser el Bloc sinó els que com tu utilitzaven els símbols i la llengua per a crear discòrdia entre els valencians i després es van vendre per una poltrona en el senat de Madrid(açò s'anomena memòria històrica) .El Bloc abans i ara contínua treballant pel seu poble i per la seua cultura.Visca Alzira i la joventut compromesa com Beteta.

alzireño -

Muy bien Beteta, ante la imposición del PP(Lore lee la prensa de hoy) el Bloc propone recoger las ideas de la gente.Y me pregunto que tiene que ver la propuesta de Beteta con la salida de tono de BB y la real senyera coronada.

BB -

Ya empezamos con las guerras políticas. Señores, el tema es una nueva ubicación para las fiestas de sant bernat ¿Os enterais? Crearos aqui una encuesta y pegaros palos, puede hasta ser divertido, pero no aprovecheis cualquier tema para hacer vuestras campañas que nos cansan a todos.

Riberenc -

"real senyera coronada" per la mateixa regla de tres els del PP son CASTELLANISTES!!

Lore -

¿Creeis que para este verano ya habrá césped artificial en Venecia? Ilusos.

real senyera coronada -

Beteta no enganyeu a la gent amb lo de valencianistes. Els del Bloc sou CATALANISTES!!!!