Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

TERTÚLIA I DEBAT A ALZIRA AMB LA PARTICIPACIÓ DE MÀRIUS SERRA, AUTOR DEL LLIBRE «QUIET, UNA MIRADA PERSONAL A LA DIS-CAPACITAT»

TERTÚLIA I DEBAT A ALZIRA AMB LA PARTICIPACIÓ DE MÀRIUS SERRA, AUTOR DEL LLIBRE «QUIET, UNA MIRADA PERSONAL A LA DIS-CAPACITAT»

V Jornades de Lectura i dis-Capacitat. Pla de Foment de la Lectura a Alzira 2009. Dies 23, 24 i 25 de febrer en la Casa de la Cultura

Dilluns, 23 de febrer. Casa de la Cultura.

17:45 hores. Inauguració de les jornades.

18:00 hores. «Quiet, una mirada personal a la dis-capacitat», tertúlia i debat amb la participació de Màrius Serra, autor del llibre. Actuaran, com a presentadores i entrevistadores, Beatriz Tortosa, periodista, i M. José Balaguer, membre del grup de les Mares del Dimarts. La lectura, sens dubte, és un recurs d’aprenentatge que ens ofereix la possibilitat de commoure’ns i de fer-nos reflexionar i conscienciar-nos sobre determinades qüestions, en principi, allunyades del nostre entorn, però sobre les quals convé mantenir una actitud de solidaritat. Al finalitzar l’acte se servirà un suc d’honor.

Màrius Serra (Barcelona, 1963)

És un destacat escriptor autor d’obres de narrativa com La vida normal o Farsa, Premi Ramon Llull. Però, a més, és conegut per la confecció de mots encreuats i per la gran passió que té pel jocs de paraules que l’han fet famós tant a la premsa escrita com a la ràdio, en aquest sentit hem de ressaltar la seua participació al programa No es un día cualquiera de Ràdio Nacional d’Espanya. Amb Quiet ha escrit un llibre sobre el seu fill nascut amb una greu encefalopatia: un llibre la lectura del qual no deixa a ningú indiferent.

Altres activitats per al dilluns, 23 de febrer

Tertúlia literaria a la Biblioteca Pública Municipal d’Alzira. A les 10.30 h, sessió de lectura comentada sobre el llibre Quiet de Màrius Serra, editat per Empúries i, en castellà, per Anagrama. Aquesta tertúlia, l’organitza el grup de «Les Mares dels Dimarts», coordinat pel Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira i la Biblioteca Pública Municipal. La participació és lliure i s’invita a tota la gent que hi estiga interessada.

Notes i observacions de les Jornades 

Aconsellables per a mares, psicodedagogs, mestres i gent interessada en el foment de la lectura i en la solidaritat social amb les persones amb diferents capacitats.

Els docents poden inscriure’s al CEFIRE d’Alzira per a rebre la seua corresponent acreditació acadèmica, la resta de les persones, si ho sol·liciten poden obtindre una certificació d’assistència.

Informació: Ajuntament d’Alzira, Departament d’Educació Telèfon 962.459.284. CEFIRE d’Alzira, Telèfon 962.404.326. Fundació Bromera, Telèfon 962.459.704 i www.fundaciobromera.org.

Certificació: El CEFIRE d’Alzira expedirà a tots els docents parti-cipants en les activitats de les Jornades un certificat acreditatiu de 10 hores.

Les persones participants que no treballen en la do-cència podran sol·licitar un certificat d’assistència.

Inscripció per a docents: CEFIRE d’Alzira.

Pàgina web: http://intercentres.cult.gva.es/cefire/46401581

Foto: Màrius Serra

0 comentarios