Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

CONFERÈNCIA A ALZIRA A CÀRREC DE JESÚS PURROY: “LA CIENCIA EN 4D SENSE ULLERES DE COLORS”

CONFERÈNCIA A ALZIRA A CÀRREC DE JESÚS PURROY: “LA CIENCIA EN 4D SENSE ULLERES DE COLORS”

Correspon al XIV Cicle de Conferències “Vint anys de cultura: un temps de celebracions”, dins del programa d’actes dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2008

 

Dimarts 4 de novembre

A la Casa de la Cultura d’Alzira, 19:00 hores. «La ciència en 4D sense ulleres de colors» a càrrec de Jesús Purroy Presenta: Fernando Sapiña, director de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Per a la majoria de nosaltres la ciència és un món a part que, de tant en tant, ens dóna eines i medicines, ens explica per què les coses són com són, a més de plantejar-nos problemas ètics i altres maldecaps i donar-nos ensurts. El coneixement és tan abundant, que ni tan sols les persones més curioses poden estar al dia. Per això, el conferenciant se centrarà en quatre facetes que defineixen la ciència, i que la diferencien d’altres activitats humanes, mitjançant exemples entenedors trets de l’experiència quotidiana. Al final, els assistents s’adonaran que saben molt més del que es pensaven i que, amb quatre idees clares, és fàcil entendre per què el coneixement científic és tan especial.

 

Jesús Purroy (Barcelona, 1970)

És doctor en biologia. Ha fet recerca sobre malalties humanes genètiques i neurociència a Anglaterra i als Estats

Units; actualment treballa al Parc Científic de Barcelona. Va guanyar el Premi de Divulgació Científica Estudi General del 2007 per Tot el que cal saber per saber-ho tot. És col·laborador habitual de Mètode i Catalunya Ràdio.

 

Foto: Jesús Purroy

 

0 comentarios