Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

TALLER I CONFERÉNCIA A ALZIRA AMB LA PARTICIPACIÓ DE ANTONIO ZARAGOZÁ I MARIANO LLORIA

TALLER I CONFERÉNCIA A ALZIRA AMB LA PARTICIPACIÓ DE ANTONIO ZARAGOZÁ I MARIANO LLORIA

V Jornades de Lectura i dis-Capacitat. Pla de Foment de la Lectura a Alzira 2009. Dies 23, 24 i 25 de febrer en la Casa de la Cultura

 

Dimarts, 24 de febrer. Casa de la Cultura

17:45 hores. Comunicació de l’experiència «Taller-orajoc, material per a desenvolupar l’ortografia, la gramàtica i el lèxic en Primària», a càrrec de Virgínia Martínez Calvo, del CEIP Trullás de Benifaió, guardonada amb el IX Premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira 2007. Presenta: Antonio Zaragozá.

19:00 hores. «Comunicación aumentativa y alternativa (CAA) y alfabetización emergente», conferència a càrrec de Mariano Lloria. Presenta: Antonio Zaragozá.

Mariano Lloria

És psicòleg i coordinador tècnic de l’Asociación Valenciana de Ayuda a la Parálisis Cerebral (AVAPACE). A més, és president de la Sociedad Española para el Desarrollo de los Sistemas Aumentativos y Alternativos de Comunicación (ESAAC) i ha participat en nombrosos congressos, seminaris i conferències que el converteixen en un expert per a acostar-nos les diferents discapacitats des d’una perspectiva educativa.

 

Notes i observacions de les Jornades 

Aconsellables per a mares, psicodedagogs, mestres i gent interessada en el foment de la lectura i en la solidaritat social amb les persones amb diferents capacitats.

Els docents poden inscriure’s al CEFIRE d’Alzira per a rebre la seua corresponent acreditació acadèmica, la resta de les persones, si ho sol·liciten poden obtindre una certificació d’assistència.

Informació: Ajuntament d’Alzira, Departament d’Educació Telèfon 962.459.284. CEFIRE d’Alzira, Telèfon 962.404.326. Fundació Bromera, Telèfon 962.459.704 i www.fundaciobromera.org.

Certificació: El CEFIRE d’Alzira expedirà a tots els docents parti-cipants en les activitats de les Jornades un certificat acreditatiu de 10 hores.

Les persones participants que no treballen en la do-cència podran sol·licitar un certificat d’assistència.

Inscripció per a docents: CEFIRE d’Alzira.

Pàgina web: http://intercentres.cult.gva.es/cefire/46401581

 

Foto de archivo: Mariano Lloria en una conferencia

 

0 comentarios