Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL BLOC SOL.LICITA QUE L’ALCALDESSA DONE COMPTES DE LA SITUACIÓ DE LES OBRES DE TULELL EN ALZIRA

EL BLOC SOL.LICITA QUE L’ALCALDESSA DONE COMPTES DE LA SITUACIÓ DE LES OBRES DE TULELL EN ALZIRA

“Volem informació de la repercussió que la mesura judicial contra Llanera puga tindre en les obres de Tulell” 

El Bloc sol·licitarà que l’Alcaldessa done comptes de la situació de les obres d’urbanització del polígon de Tulell després de que Llanera haja presentat suspensions de pagament davant els Jutjat Mercantil de València.

Després de que els mitjans de comunicació publicaren que les empreses que formen el grup immobiliari Llanera han presentat suspensió de pagaments o concurs voluntari de creedors  per falta de solvència, des del Bloc sol·licitem que l’Alcaldessa d’Alzira i l’Agent urbanitzador del polígon de Tulell informen de la repercussió que la mesura judicial puga tindre en les obres de Tulell.

Cal recordar que estem davant l’obra de caràcter públic més important a la Ciutat des de fa molts anys i malgrat trobar-se en una fase molt avançada, este incident judicial és motiu per a resoldre el contracte signat conforme a Llei.

Per tant, des del Bloc presentarem esta mateixa petició per registre d’entrada a l’Ajuntament per a que se’ns done compte de les conseqüències legals en la propera comissió informativa i al Ple que s’ha de celebrar el mes d’octubre.       

Carles Aranda Mata

Regidor del BLOC Nacionalista Valencià

1 comentario

M -

He donat uns diners a LLanera per a la compra d'un pis i estic algo preocupat, a pesar de que m'han dit en l'empresa que no hi ha problema. Que pasarà a Alzira en les obres que té LLanera embastades?