Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

JA HI HAN QUATRE CAMPIONS EN EL TORNEIG CIUTAT D’ALZIRA DE FUTBOL (TORCAF)

JA HI HAN QUATRE CAMPIONS EN EL TORNEIG CIUTAT D’ALZIRA DE FUTBOL (TORCAF)

La primera part del Torneig Ciutat d'Alzira de futbol -TORCAF- que es va disputar el passat cap de setmana a les instal.lacions de Tulell va donar els quatre campions de futbol-11 que foren el CD L'Alcúdia, la UD Alginet, el Ciutat d'Alzira FB i el Levante UD.

En la categoria Cadet serie A, el Levante es proclamà guanyador en derrotar en la final el Ciutat d'Alzira de Pepe Grande per 4 gols a 0.

En la categoria Cadet serie B, va ser l'Alginet el campió que guanyà el Sueca en una emocionant  tanda de penals, després que el partit finalitzara amb empat a 2 gols.

El Ciutat d'Alzira, que entrenen Salva i Juan Antonio, es proclamà campió de la categoria Infantil serie A en derrotar amb claredat el Levante per 4 gols a 0.

Mentre que el CD L'Alcúdia es el campió de la categoria Infantil serie B que golejà en la final el Ciutat d'Alzira de Ramón per 9 gols a 0.

El regidor d'Esports Eliseu Candela, el president de l'Agrupació de penyes del València CF, Juame Part i el gerent de Canal 6 Ribera TV, Rafael Guardiola, participaren en la entrega de trofeus junt els directius del Ciutat d'Alzira, club organitzador del Torcaf.

El pròxim cap de setmana, es a dir els dies 12,13 i 14 es disputarà el Torcaf corresponent a les categories de futbol-7, en el que participaràn un total de 36 equips de les escoles del València CF, Levante UD, UD Alzira, EMFU L'Alcudia, UD Alginet, Alberic Promeses, UD Carcaixent, CD Benifaió, Racing Algemesi, Plus Xàtiva, Castelló de la Ribera, FB Polinyà, Carlet EMF, Manuel-L'Enova, SD Sueca, CE Pobla Llarga, Sollana CF i Ciutat d'Alzira FB.

.

En la foto: equip del Ciutat d'Alzira FB Infantil A (Temp. 2007-08). Campions del TORCAF en la categoria Infantils.

.

0 comentarios