Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

TORNA L’ESMOLADOR A ALZIRA RÀDIO, PERÒ JA VA ESMOLAT DES DEL CARRER DE SANT ROC ---------- ARTICLE D'OPINIÓ

TORNA L’ESMOLADOR A ALZIRA RÀDIO, PERÒ JA VA ESMOLAT DES DEL CARRER DE SANT ROC ---------- ARTICLE D'OPINIÓ

He llegit que torna l'Esmolador a Alzira Radio. És clar que poc esmolarà, perquè ve esmolat des de l'Ajuntament pels esmoladors del PP.

Donen com a notícia que ho presentarà la senyoreta Dasí Maria Teresa, molt bona xica quan treballava a RiberaTelevisió i no necessitava ser la Veu de l'Amo (o de l'Ama) retallant i apegant notícies o pseudonotícies en tots els programes de la ràdio municipal Aquest programa el conduïa Beatriu Tortosa, que ha demostrat la seua professionalitat al llarg dels anys. Però no és ni vo ser de cap corda, només periodista.

Aquestos dies, Miquel Oviedo, secretari del Bloc d'Alzira, ha denunciat la manipulació política a que està sotmesa la radio municipal Alzira Ràdio, la censura prèvia que exerceix la cap del departament de comunicació de l'Alcaldessa i la pressió que pateixen els seus empleats.

Que no ho neguen, perquè és veritat i quan més ho vulguen desmentir més s'enfonsaran en el seu fang. Ja fa anys que s'ha anat eliminant la pluralitat i la llibertat a Alzira Ràdio. Recorde que, sense ni ella saber per què, la senyora regidora d'Educació, Rosa Maria Sanchis, eliminà de la nit al dia l'únic programa sobre Educació (Temps d'Escola) que ha hagut i que jo vaig inventar, escriure i presentar uns anys. Supose que foren ordres superiors, perquè es parlava de tot i parlaven tots, es llegia poesia i s'escoltaven cançons en valencià... (Després, ja ho sabem, m'eliminaren a mi de l'Ajuntament. I més després, l'eliminaren també a ella).

Molta por és el que hi ha a Alzira Ràdio i a tot l'Ajuntament. Entre els treballadors, vull dir. Ja sabeu, la Por, allò que fa Nusos i crema la Gola i fa baixar els Ulls i enfosquir el Pensament.

L'Esmolador eixirà sense Beatriu Tortosa i amb la senyoreta Dasí. Una metàfora més. Com el programa setmanal de l'Alcaldesa Donya Elena, que diuen que Respon. I és que no sap que això no és ni Informació ni opinió, només Propaganda. I que ella no és l'Ama de res sinó, només, l'Alcaldessa de totes les alzirenyes i els alzirenys. (Sabrà què vol dir això d'Alcaldessa"?).

Eduard Hervás

4 comentarios

Dani -

A banda de dir coses boniques... sempre s'ha de ser crític. Molt bé Eduard!

Eduard Hervàs -

Si que hi ha moltes coses bones i boniques. Promet que escriure algunes línies -moltes, quantes?- sobre les coses bones d'Alzira, la comarca i, fins i tot, de la Sra. Bastidas. Però el que no es pot fer és dir mentides, voler amagar tantes coses i voler que la ciutadania s'ho crega. I Alzira ràdio, malgrat la major part dels seus treballadors i treballadores, és simplement un instrument del PP local, en boca dels representants polítics, que haurien de ser-ho de tots.

Manolo -

Tens raó HG, jo ja ho vaig dir en un altre article d'opinió que va escriure en este blog. Este home es una agror en els seus escrits

M.H.G. -

Collons, Eduard ¿es que no hi ha res ben fet per a tu? Ten passes un poquet sempre puntxant, sempre...