Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL BLOC D’ALZIRA CONSIDERA CONTRADICTORI AUGMENTAR ELS IMPOSTOS LOCALS D’ESPRÉS D’ANUNCIAR SUPERÀVIT ----- ( Alzira – Opinión - Social - Impuestos )

EL BLOC D’ALZIRA CONSIDERA CONTRADICTORI AUGMENTAR ELS IMPOSTOS LOCALS D’ESPRÉS D’ANUNCIAR SUPERÀVIT ----- ( Alzira – Opinión - Social - Impuestos )

El Bloc d’Alzira considera que augmentar els impostos locals per a 2008 no està justificat després d’aprovar l’equip de govern un superàvit al pressupost municipal de 12 milions d’euros en març de 2007.

Carles Aranda, regidor del BLOC a Alzira, recorda així la situació econòmica de l’Ajuntament d’Alzira i la propaganda d’autobombo que l’alcaldessa Elena Bastidas i el seu regidor de Hisenda d’aquell moment, David Mascarell, mamprengueren el passat mes de març quan després de liquidar el pressupost anunciaren un superàvit de quasi dotze mil euros i que ara pretenga augmentar la pressió fiscal de tots els alzirenys.

Queda així ben palès que el Partit Popular i la Sra. Bastidas no te cap sensibilitat per la situació econòmica per la que passen les famílies, per l’augment dels interessos bancaris i pel preu de la compra, i no te cap reparo en pujar els impostos malgrat estar davant d’un Ajuntament santejat i amb una elevada recaptació.

Davant d’això, el Bloc votarà en contra de la proposta de l’equip de govern i sol·licitarà que els impostos locals no augmenten per al 2008 i s’aplique un coeficient inferior a l’IBI Urbans per a evitar el CATASTRAZO del Partit Popular a Alzira. 

Carles Aranda Mata

Regidor del BLOC Nacionalista Valencià

0 comentarios