Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL BLOC D’ ALZIRA DEMANA LA CORRECTA IL.LUMINACIÓ DE L’AVINGUDA DE LA RIBERA

EL BLOC D’ ALZIRA DEMANA LA CORRECTA IL.LUMINACIÓ DE L’AVINGUDA DE LA RIBERA

El Bloc demana a les autoritats municipals de Carcaixent, Alzira i a la Diputació de València que es preocupen de mantindre il·luminats i en condicions el carril bici i la carretera de servei de l'Avinguda de la Ribera.

Per festes de Nadal i Reis, molta gent ha decidit deixar el cotxe a casa i anar a peu d'Alzira a Carcaixent o a la inversa per la coneguda "ruta del colesterol”. Aquests ciutadans s'han unit als molts esportistes que durant tot l'any utilitzen el trajecte per a eixir a córrer quan acaben de treballar o estudiar, per ser un circuit que els dóna seguretat per estar ben senyalitzat i il·luminat. Per això no es comprén que des de fa setmanes part d'aquest circuit estiga amb els fanals apagats, tant a la part de Carcaixent com al pas de vianants de la rotonda del Bingo a Alzira.

Vicent Ginestar opinava que “pareix que a les alcaldesses d'Alzira i Carcaixent i als responsables de la Diputació els dóna igual la seguretat de les persones que volen portar una vida sana i deixen el cotxe a casa”.

A Alzira es porta anys demanant un circuit on poder passejar o fer esport a peu, hui inclús no tenim encara el poliesportiu municipal a l'aire lliure i davant de la imprevisió de les autoritats, el carril bici i la carretera de servici del bulevard de la Ribera han sigut la solució que han trobat molts ciutadans per a fer esport, moure les cames i el cor, com diuen els bons hàbits de salut. 

Vicent Ginestar Moyano

Sec. Organització del BLOC d’Alzira

0 comentarios