Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (17) __ EL BLOC DEMANA LA RETIRADA DELS PUNTALS DE FERRO DEL “MALECӔ

FOTO – DENUNCIA DE ALZIRA (17) __ EL BLOC DEMANA LA RETIRADA DELS PUNTALS DE FERRO DEL “MALECӔ

Demanem a l'Ajuntament que obligue a l'empresa que col·loca les tanques a què retire de manera urgent aquests puntals 

Fa uns mesos es col·locaren unes tanques al camí que transcorre per damunt del “malecó” des del pont de Xàtiva fins el bulevard de la Ribera. Les tanques es mantenien plantades gràcies a unes peces de formigó fixades al sòl amb uns puntals de ferro i que després s’han retirat però han deixat els puntals de ferro, que ara cobreixen la vegetació, la qual cosa els deixa en una situació molt perillosa perquè son molt difícils de veure a peu o amb bicicleta.

Des del Bloc demanem a l'Ajuntament que obligue a l'empresa que col·loca les tanques a què retire de manera urgent aquests puntals.

Ginestar: “No és la primera vegada que el Bloc denuncia situacions semblants on es col·loquen puntals per a marcar una zona o per a aguantar unes tanques i que finalitzats els treballs queden abandonats els puntals de ferros, amb el perill per als ciutadans”.

Una altre lloc on està succeint açò és a les pistes d'atletisme, on s’estan utilitzant puntals per a senyalitzar el circuit i encara que no esta obert al públic no deixa de ser un perill per als treballadors i per a qualsevol persona o xiquet que bote les tanques, ja que de moment pareix que les obres estan parades.

   

Vicent Ginestar Moyano

Sec. Organització del BLOC d’Alzira

.

1 comentario

C. -

Vaya despiste ¿pero esto que es? vivimos siempre entre chapuzas. Ahora a ver que tarda el ayuntamiento en solucionarlo