Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

ACTIVITATS CULTURALS DINS DEL PROGRAMA “HISTÒRIA, LLIBRES I TRADICIÓ A ALZIRA”

Programa d’activitats

Divendres 15 / Saló Àrab del Cercle Alzireny18.30 h.

«Què escriuen i què lligen els nostres xiquets i xiquetes», cacau/tertúlia a càrrec d’Adrià Cerdà Fontana, Julio Cano Bernet, Salvador Osca de la Merced i Elena Comes Pelufo, guanyadors i finalistes en diverses convocatòries de premis literaris infantils a Alzira. En l’acte participaran, a més, la Fallera Major Infantil d’Alzira, Carla Esparza Soler, la Fallera Major Infantil de la Plaça la Malva, Núria Casasús Torremocha, i el President Infantil de la Falla Malva, Jaime Bohigues Valls.

Dissabte 16 / Casa de la Cultura d’Alzira19.30 h.

«Deliris escènics», concert de música i poesia, a càrrec del grup Burrera Comprimida, dirigit per Salvador Bolufer, guanyador del primer Premi Malva al millor poema satíric. L’actuació és una barreja de recital poètic satíric, humor valencià genuí i actuacions còmiques, amb l’acompanyament a la guitarra de Cristina Martí.

Diumenge 17 / Casa de la Cultura d’Alzira19.00 h.

Representació teatral de l’obra Perill a la mar, d’Enric Lluch a càrrec del grup teatral infantil de la Falla Malva dirigit per M. Ángeles Castillo i presentació de la guia didàctica L’aigua i el mar: un tresor per a tots, patrocinada per la regidoria d’Educació i elaborada per a treballar el tema de les falles, el teatre i l’ecologia a l’escola. 

Nota als  actes culturals i educatius

Els pròxims actes culturals i educatius de l’Ajuntament d’Alzira del mes de febrer inclosos al programa d’«Història, llibres i tradicions a Alzira 2008» son aptes per a tots els públics, però que, en aquest cas, voldríem incidir en la importància que, des dels centres escolars i des de les famílies, es divulgara i es propiciara la assistència de xiquets i de xiquetes als dos actes més directament dirigits a ells: el cacau /tertúlia del divendres i la representació teatral del diumenge.

0 comentarios