Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

HA TORNAT A ALZIRA RÀDIO EL PROGRAMA “L’ESMOLADOR”

HA TORNAT A ALZIRA RÀDIO EL PROGRAMA “L’ESMOLADOR”

El programa de debat d’Alzira Ràdio, amb més horari i noves veus

El passat dimecres dia 3 torna l’Esmolador a la sintonia d’Alzira Ràdio. La nova temporada del programa de debat amplia l’horari i convida a participar a aquells grups polítics que sense representació municipal obtingueren més del 1,25 % dels vots en les darreres eleccions municipals. 

Cada setmana, als 15 darrers minuts del programa, un grup sense representació municipal opinarà a L’Esmolador i podrà preguntar obertament dels temes tractats a la resta de representants municipals. 

Cada dimecres, de 20:15 a 21:15 Ma Teresa Dasí conduirà i moderarà la nova temporada de L’Esmolador, un programa que té l’objectiu de debatre obertament i amb pluralitat l’actualitat alzirenya. 

En la seua vocació de servei públic, Alzira Ràdio vol fomentar la participació de diferents grups polítics als programes de debat, respectant el pluralisme i la llibertat d’expressió. Per això s’ha decidit ampliar la quota de participació al programa a tots els partits que en les passades eleccions municipals obtingueren més del 1,25 per cent dels vots.  

Democràticament i per sorteig els grups d’Unió Valenciana, Esquerra Unida- Els Verds i la República establiran les dades de participació al programa de debat, ja que per raons tècniques i organitzatives, el programa comptarà cada setmana amb 5 convidats, més la presentadora.  

.

Foto arxiu amb tertulians d’anteriors temporades.

.

0 comentarios