Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

EL BLOC D’ALZIRA CRITICA LA BAIXA QUALITAT DE LA REALITZACIÓ I DELS MATERIALS DE LES OBRES DE TULELL ___ ( Alzira - Social - Urbanismo )

EL BLOC D’ALZIRA CRITICA LA BAIXA QUALITAT DE LA REALITZACIÓ I DELS MATERIALS DE LES OBRES DE TULELL ___ ( Alzira - Social - Urbanismo )

La urbanització de Tulell passarà als futurs llibres d’història com un exemple de com no s'han de fer les coses en la gestió municipal. Durant estos anys la senyora Alcaldessa d’Alzira ha pal·liat la falta d'inversions de la Generalitat amb les aportacions que feien constructors y promotors de manera totalment altruista, en paraules de la nostra primera autoritat municipal. Era digne de veure com la senyora Bastidas insistia, una vegada i una altra, que gràcies a la seua bona gestió i a aquestes donacions desinteressades, per fi a Alzira, es feien coses. Des de la remodelació d'una plaça fins a rotondes amb estàtues i monuments, passant per universitats privades o aportacions a l’aparcament de la Murta i al poliesportiu municipal. Però clar, aquesta manera de gestionar tenia que fer aigua, un dia o un altre, com així ha sigut.

Si hui ens donem una volta per la contornada de l’aparcament subterrani de Tulell veurem un exemple més de que les coses s'estan fent de pressa i mal. Des del començament aquestes obres s'estan pareixent a l'ofici del matalafer, fer i desfer, primer van ser els clots als carrers nous i els seus posteriors pedaços, hui són les voreres recentment acabades que hi ha a la zona  de l’aparcament i que encara  no s’han obert al públic però s'estan alçant de nou. Podem veure diversos forats oberts en llocs en què pareix que no passava el cabrejat elèctric i han de tornar a col·locar els tubs, així mateix han alçat la vorera al voltant de totes les casetes que hi ha damunt del pàrquing, no sabem si per a impermeabilitzar millor les juntes o per a plantar  flors.

Però és que a més d’açò, es pot veure sense ser cap tècnic que els taulells que s'han col·locat per a cobrir les parets de les casetes deuen ser de molt baixa qualitat, fins i tot de rebuig, ja que és alarmant el seu deteriorament i en cara no  porten posats quatre dies.

Es per aixo que una vegada més des del BLOC tornem a demanar a la senyora Alcaldessa, que els tècnics municipals vigilen, controlen i supervisen les qualitats d'acabat d’aquestes obres; per que si no s'aporten solucions, comencem a pensar que determinats monuments ens eixiran molt cars als ciutadans d’Alzira. “Massa me’n dónes, roins seran”.     

Vicent Ginestar Moyano 

Sec. Organització del BLOC d’Alzira

2 comentarios

J -

El problema que presenta el parking de tulell son humedades en el sotano, esa foto es una cata para ver si la tela impermeable que se coloco estaba agujereada por la colocacion de la farola; los azulejos que usted comenta que son de baja calidad, no son azulejos sino placas de piedra natural. Sr Ginestar antes de publicar una noticia, intente investigar o comentelo con algun tecnico que se nota que usted no lo es.

V.L. -

Sempre el mateix en açò de les obres. L'Ajuntament d'Alzira no vigila rés i aixina queden les coses. Açò ja es vell. I, el pitjor, son "despistes" e ineptituts que sols ens consten diners a tots els contribuyents