Blogia
EL SEIS DOBLE - DIARIO DIGITAL DE ALZIRA

QUÈ PASSA A ALZIRA AMB LA PISTA D’ATLETISME?

QUÈ PASSA A ALZIRA AMB LA PISTA D’ATLETISME?

Els esportistes alzirenys continuen anant-se als pobles del voltant per poder fer esport en unes condicions dignes

 

El passat 17 de gener s’inaugurà una de les infraestructures més demandades a Alzira. Se va fer “a lo grande” perquè vingueren el President de la Diputació (que no possà ni un euro) i el Conseller Blasco (titular d‘una conselleria que no té competències en esport ni en infraestructures) per a fer-se la foto.

Ja en eixe moment des del BLOC demanarem a l’Ajuntament una deguda atenció de mitjans i personal per a que a tots els alzirenys i alzirenyes en general i esportistes en particular disfrutaren de les noves instal·lacions.

Hui és el dia en que aquestos esportistes se troben en infinitat de problemes per a poder córrer en la pista (entre d’altres, tenen problemes amb l’accés ja que els funcionaris no deixen passar) i també en la pista de cross perqué està feta a mitjes. Açò fa que, amb la despesa que ha suposat la realització d’aquesta pista i que s’ha pagat per l’Ajuntament d’Alzira, els esportistes alzirenys continuen anant-se als pobles del voltant per poder fer esport en unes condicions dignes.

Considerem que aquesta situació és intolerable i per això des del BLOC demanem al Senyor Candela, regidor d’Esports, que informe a tots els alzirenys i alzirenyes sobre quins són els criteris que s’estan seguint per a poder accedir i utilitzar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez “Aspar”.

Carles Aranda Mata

Regidor BLOC Alzira

Foto: una de les competicions infantils que s’organitzaren el dia de la inauguració de la pista d’atletisme

 

0 comentarios